Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Hej, jest tu ktos kto zna sie na kwiatach domowych?

Polecane posty

Gość gość

czym moga być spowodowane suche plamki na liściach peperomi? Niestety plamki zaczeły się robić również na młodych listkach jak i na starych, czy da sie ją jakoś ''uratować''? http://images78.fotosik.pl/357/7c8e65b4997b569emed.jpg Z góry dzięki za pomoc ❤

Kiedyś miałem małą uprawę indor, nie pamiętam dokładnie, ale chyba pokruszona skorupka jajka, w sumie do zioła używałem biohumusa i nie miałem z roślinką żadnych wybojów, pięknie rosła, ale to może być to.

Gość gość
WhoAmI dziś Kiedyś miałem małą uprawę indor, nie pamiętam dokładnie, ale chyba pokruszona skorupka jajka, w sumie do zioła używałem biohumusa i nie miałem z roślinką żadnych wybojów, pięknie rosła, ale to może być to. x x x przykro mi, nie rozumiem :(

Gość gość
UP

Gość gość
Zakwaś glebe wodą po zagotowanych skorupkach jajek lub fusy po kawie, ewentualnie przenieś rośline na powietrze (deszcz zrobi swoje).

Gość gość
gość dziś Zakwaś glebe wodą po zagotowanych skorupkach jajek lub fusy po kawie, ewentualnie przenieś rośline na powietrze (deszcz zrobi swoje). x x x dziekuje

Gość gość
gość dziś Zakwaś glebe wodą po zagotowanych skorupkach jajek lub fusy po kawie, ewentualnie przenieś rośline na powietrze (deszcz zrobi swoje). x x x dziekuje ❤ czyli podlac wodą w której gotowali się jajka? A jak z tymi fusami ?

Gość gość
Fusy zamiast tej wody. Wypijasz kawe, czekasz aź fusy ostygną i wlewasz je do doniczki.

Gość gość
Ok :) Właśnie wypiłam kawę :) To spróbujemy :)