Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój były chłopak mi się śni, że chce do mnie wrócić. Macie sny o swoich byłych??

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie mam obecnie chłopaka i jest wszystko cacy. Do byłego mam może jedynie sentyment ale ogólnie to mnie on brzydzi i uważam, że jest złą osobą. Zdradzał mnie, oszukiwał wszystkich itp i naprawdę już go nie kocham /nic nie czuje, nie chce mieć z nim kontaktu. A jednak on mi się regularnie śni, teraz nawet coraz częściej nie wiem dlaczego. Kiedy byliśmy razem czy zaraz po zerwaniu wcale mi się nie śnił chociaż ciągle o nim myślałam. Zazwyczaj w tych snach on chce do mnie wrócić i ja mu odmawiam albo się zastanawiam do momentu aż przestanie mnie pytać czy do niego wrócę. Dziś np mi się śniło że przyleciał specjalnie zza granicy żeby do mnie wrócić, ja nie chciałam ale nie odpowiadałam mu a pózniej się dowiedziałam, że chciał mnie tylko wykorzystać żeby coś sprawdzić. Te sny są bardzo męczące bo po nich jestem zmęczona psychicznie i cały dzień mi się przypominają. Dodam, że nie mam z nim kontaktu, nie wiem co u niego i raczej nie chce wiedzieć. Ktoś wie co to może znaczyć i jak się tego pozbyć? No i czy wy też miewacie sny o swoich byłych?

Gość gość
mi się śnił seks z byłym, jak mu loda robię itd. nie było to przyjemne, ale jak śnił mi się były to były to sceny seksu :/, raz nawet mi się śniło jak mnie zmuszał do tego:/

Gość gość
mi sie nie sni w ogole. wiem, ze Michal juz nie wroci, bo juz ma nowa rodzine

Gość gość
Tak, śni mi się ta osoba, mimo że staram się nie myśleć o niej. Nie wiem dlaczego, ale tak jest. Kontaktu nie mamy żadnego ze sobą.

Gość gość
Mnie śni się kolega z gimnazjalnej klasy. Nie widziałam go juz z 10 lat, ostatnio w liceum a ciągle mi się śni. Dodam że byłam nim jakiś czas zauroczona,kiedyś się calowalismy i to wszystko. Różni faceci przez te lata się przewinęli gdzieś obok a tylko on mi się śni.