Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość6767

pomocy ....psychiatra

Polecane posty

Gość gość6767

Jestem z chlopakiem 8 lat , powinnam sie z nim rozstac , tak podpowiada rozsadek , ale pomoge mu ten ostatni raz , jesli sie nie uda nie bede miec zalu , ze nie walczylam..... Pije kazdy dzien , tzn wieczorem pare piw , w weekend zdarza mu sie wiecej , jednak jjest to kazdy dzien , raz mnie raz wiecej , wiec nalog . Klocimy sie przez to okropnie . Ostatnio zauwazylam ze myla mu sie ffakty z zycia . Zawsze mial bujna fantazje , ale teraz juz przesadza . np. mowi ze zabiera psa i idzie bo ma samolot do angli za godzine ( dodam ze on nie jest polakiem , mowi tak po klotni ze mna , a mieszkamy na wsi i do lotniska mamy 200 km. ) to nie jest normalne . Ma napady agresji , dostaje furii i kiedy jego nerwy siegaja zenitu ....krzydzi sie . (jest wtedy pod wplywem )Potrafi walic glowa o drzwi , jak ma obok siebie noz to wbic w reke albo noge itp .....czy lekarz psychiatra to prawidlowe rozwiazanie ?czy lekarz psychiatra tez ma jakies specjalizacje ?

Gość Namysłów województwo opolskie
Nie wiem czy ma takie specjalizacje polecam Zespół neuropsychiatri Neuromed samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej Wrocław Białowieska 79/a

Gość gość6767
Niestety nie jestem z tych okolic :(

Gość gość
Niewiem co zrobic umowic go na wizyte ? Oczywiscie on sie zgadza , tylko ja zasiegam porady bo niewiem od czego zaczac