Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubię ostro on nie. Dwuminutowiec

Polecane posty

Gość gość

Cześć , mam 22 l mój ma 33 l ja lubię ostry sex kilka razy dziennie. On się stara kochamy się pieści mnie ustami ale jak tylko we mnie wejdzie (ma małego bardzo) to wystarczy 2,3 min i finisz .. Robimy to od pół roku w jednej lub 2 pozycjach i tyle ... Kocham go bardzo ale jak tylko mam okazję to sama się zadawalam palcem nawet kilka razy dziennie czy to normalne ? Wiem że jestem młodsza i go podniecam ale żeby przez pół roku się nie przyzwyczaić i dawać po 3 min ... Ja bym chciała od tyłu albo cokolwiek innego ale się nie da bo on i tak ledwo wejdzie i kończy

Gość gość
jak go będziesz ujeżdżać to szybko nie dojdzie wtedy

Gość gość
To wtedy dopiero szybko dojdzie .. 30 sec i fanfary chce odbierać ..za co ja się pytam..

Gość gość
Każdy facet po 30 tce tak ma ? Nie zostawię ukochanego bo szybko (mało powiedziane) dochodzi .. Chciałabym nam pomóc ale czuję się bezradna a czuje ogromną potrzebę ostrego długiego sexu mój palec to za mało a jego język to dla mnie gra wstępna dla niego nie...

Gość gość
Widzisz ale to jest facet i jego przyrodzenia nie powinno się negować.. Wspominałem o wibratorze ale jego zdaniem to on musi podołać zadaniu a nie gadżet a ja że nie chce mu sprawiać przykrości udaje zadowolona i zaspokojona a mnie rozrywa od środka i jak po wszystkim idzie zapalic to ja szybko działam swoim palcem żeby mieć trochę satysfakcji

Gość gośćblastor
U nas była podobna sytuacja żona nie mogła dojść do orgazmu podczas stosunku chociaż mam penisa 17 cm. więc zadziałałem i kupiłem jej wibrator łechtaczkowy i gdzy się bzykamy to ina się smyra tym wibratorem i dochodzimy razem i jest super

Gość gość
tylko sprawny kochanek moze rozwiazac ten problem.

Gość gość
Mam 22 lata a moj maz 31. Nie oszukujmy sie nie ma pary kochankow doskonalych. Lubie sie z nim kochac nawet gdy nie mam orgazmu. W koncu to milosc mojego zycia. Zdarza sie ze on szybko dojdzie a ja ... nie. Gdy mi malo on stara mi sie to zrewanzowac (jesli wiecie oczym mowie ;) ) . Ale na ogol powinnas zrozumiec ze takie jest zycie hehe Zawsze mozesz sama doknczyc :D

Gość gość
Tak może to sprawka moich wcześniejszych młodszych partnerów ktorzy mogli kilka razy po pol godziny troche nniej on się za bardzo nakręca i wybucha ale cóż dzięki za pomoc będę musiała radzić sobie paluszkiem

Gość gość
Sprobuj masturbowac sie podczas seksu. Robcie przerwy gdy on czuje ze konczy i poswiec ten czas na dotykanie sie. Sama sie nakrecisz i tez dojdziesz :) A jesli lubisz na ostro pogodz to jakos. Niech on cie dotyka albo niech patrzy jak ty to robisz. To pomaga :) serio !!

Gość Rescator 555
Też bym nie chciał czuć partnera w doopeczce tylko 2 minuty. Chcę więcej , dużo dłużej.

Gość gość
o widze płeć ci się zmienila autorze :D

Gość Rescator 555
Niektórzy mężczyźni, np. ja , to lubią czuć peniska w pupci.

Gość gość
A nie możesz mu powiedzieć jakbyś chciała? Że chcesz ostrzej w innych pozycjach, czy naprawdę tak trudno jest porozmawiać ze swoim własnym partnerem którego niby się kocha?

Gość gość
Onx wie o tym ale nie daje rady ... Co mam poradzić jedynie się pogodzić z tym że nasz stosunek nie będzie dłuższy niż 20 min gdzie 17 to bawi się moja cipka

Gość gość
Jak to nie daje? Może tylko jeden raz i koniec? Może niech się przebada, a ty nie wymagaj też że facet będzie gotów na kilka razy dziennie, bo seks dla facetów jest cholernie wyczerpujący i potrzeba nam czasu na regenerację.

Gość gość
To nie on dochodzi za szybko tylko ty masz coś nie tak z macicą, skoro potrzebujesz tyle czasu.

Gość gość
Ja to nawet po kilku latach z żoną, gdy wszedłem w nią, to też dwie minuty. Nigdy nie przyzwyczaiłem się. A jeśli czas zacznie mu się wydluzac, to nie łudź się ze jest super, bo to tylko dlatego, że po prostu już go tak nie podniecasz, wiec dochodzi później.

Gość gość
Ja mam coś nie tak że potrzebuje chociaż 10 min żeby dojść ? Sory ale w 2 min to chyba królik nie da rady ...

Gość gość
Faceci .. Ja go nie przestanę pociągać bo jestem młodsza o 10 lat i sexowna .. Od 10 roku życia trnuje sporty i moja dupcia jest jędrna i cycki z resztą też więc nie dziwię się mu, mam wyćwiczone mięśnie Kegla że jak zacisnęła to nie idzie mu wyjąć członka ale myślałam że są jakieś sposoby żeby mu pomóc np tabletki , suplementy diety ..

Gość gość
Albo skok w bok ? :)

Gość gośćblastor
Przecież są tabletki opóźniające wytrysk kup mu je i po problemie