Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pracadlalicealistki

Praca dla licealisty

Polecane posty

Gość pracadlalicealistki

Witam. Mam pytanie odnośnie pracy dla licealistki. Otóż, aktualnie jestem uczennicą 1 klasy liceum. W maju skończę 17 lat. Jestem zainteresowana pracą w miejscach typu KFC, Mc, ew. obsługa jakiś przyjęć na salach bankietowych - chociaż będę wdzięczna za inne propozycje. Ale od razu mówię, nie jestem z jakiegoś super wielkiego miasta i dlatego mam bardzo ograniczone możliwości :) Chce znaleźć pracę, nie dlatego, że czegoś mi brakuje. Moi rodzice dosyć dobrze zarabiają, ale ja nie chcę ich obciążać. Wiadomo, za rok chciałabym zrobić prawo jazdy, kupić jakieś tanie autko. Co więcej, dochodzi osiemnastka, a ja chciałabym też móc pozwolić sobie na typowe, nastoletnie pierdółki jak kosmetyki czy inne takie. Moje pytanie dotyczy tego jak wygląda taka praca (ile godzin się pracuje, jak wygląda grafik - bo jednak nie chciałabym zawalać ocen z tego powodu, na czym ogólnie polega praca), jak zapytać się o możliwość pracy i na co ew uważać podczas podpisywania umowy. Z góry, wielkie dzięki za odpowiedzi! Pozdrawiam :)

Gość gość
up :)

Gość gość
up :D

Gość gość
nikt nic nie wie? ;/

Gość gość
cokolwiek? :c