Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Anniaa1234566

Juz nie wiem co mam z sobą zrobić czuje sie brzydka

Polecane posty

Cześć wszystkim . Mam problem . Już powoli dostaje depresji nie wiem co robić . Otóż mam 20 lat i jestem sama , . Mam pewną wadę progenie ( wysunięta dolna szczęka , zeby dolne nachodzą na górne , niby tego az tak nie widać ale przez to mam kompleksy. ) i krzywą przegrode nosowa. Czuje się brzydka przez tą wadę , mimo tego że nikt mi nie powidział wprost ze jestem brzydka . To i tak tak uważam . Przez to jestem cicha , nie mam dużo koleżanek itp .. :( Da się tą wadę operacyjnie usunąc ale koszty to ok 10 tyś zł narazie mnie nie stać . Znajomi mi mówią że tej wady az tak nie widać po prostu ja sobie to wmawiam i ze wcale nie jestem brzydka .. Owszem jak się mocno pomaluje to zauważyłam że zwracają na mnie uwagę , w sensie spojrzą się lub zagwizdają i na tyle się konczy . Miałam chłopaków ale to nie były poważne związki .. Wszystkie moje znajome mają już swojego ukochanego .. a ja dalej sama i tak już dość długo .. Próbowałam już wszystkiego , chodzę do pubów z nadzieją ze kogoś poznam , miałam konta na portalach randkowych ale tam sami wiecie jacy ludzie ..Nawet koleżanka ostatnio poznała mnie z kolegą swojego chłopaka , niby mu się spodobałam ale po spotkaniu popisaliśmy jeden dzień i więcej nie napisał .. Do tej pory cały czas sobie mówiłam że kiedyś wkońcu kogoś poznam ale zaczynam w to wątpić i wiem ze 20 lat to nic . Ale ja po prostu czuje się zle z tym że znajome przychodza z chłopakami a ja sama siedze .. Po prostu jestem brzydka... Chciałabym sobie wkońcu kogoś znaleźć oczywiście kogoś normalnego . Juz nie wiem co mam z sobą robić ;<

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować