Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zawstydzony bardzo

potezny wzw贸d podczas pracy dziwna sprawa u faceta

Polecane posty

Go艣膰 zawstydzony bardzo

Witam wszystkich Panow... zdarzyla mi sie dzisiaj dziwna sprawa... pracuj臋 przy biurku az nagle poczulem jak moj penis urosl do monstrualnych rozmiarow... nie wiedzialem co sie dzieje gdyz nie myslalem wogole o seksie. Czy wy tez tak macie ? czulem sie niezrecznie bo pomimo pracy umyslowej ciagle czulem pompowanie :/

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
tak znam to, tak si臋 czasami dziej臋 taka erekcja znik膮d nie my艣la艂e艣 o niczym nikogo nie zobaczy艂e艣 a tu mocna erekcja, dlaczego tak jest nwm, ale mia艂em tak sporo razy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Podniecacie mnie, a 偶em babeczka... ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰1b
Rzeczywi艣cie dziwna sprawa. No ale lepsze to ni偶 by nie by艂o wzwodu. Tak jak to jest u mnie. Musze na pe艂ny pot臋zny wzw贸d wspomaga膰 si臋 erekton fast oraz specjalnymi dietami. Poniewa偶 wcze艣niej nie by艂y one zbyt zdrowe . Cieszmy si臋 z tego co mamy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A pr贸bowa艂 kto艣 kuracji Nepal Herbs ? http://www.nepalherbs.eu/pl Je艣li nie, zdecydowanie polecam ka偶demu. Kuracja dzia艂a w spos贸b ci膮g艂y i nie potrzeba pilnowa膰 godzin. Komfort i rado艣膰 uprawiania sex-u jest naprawd臋 bardzo du偶y. Przerobi艂em kilka suplement贸w i ten jest naprawd臋 najlepszy i zdecydowanie najzdrowszy. Opr贸cz du偶ej poprawy erekcji co potwierdzam z w艂asnego do艣wiadczenia to wyniki badania krwi kt贸re zrobi艂em po 3 tygodniach kuracji wykaza艂y du偶y spadek z艂ego cholesterolu LDL.

Udost臋pnij ten post