Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Eris83

Mąż ma kochankę

Polecane posty

Gość Eris83

Dziewczyny moj mąż ma kochanke od jakis dwóch lat może krócej bo ciezko mi stwierdzic.Powiedzial mi sam o niej.Chce rozwodu ale ja sie nie zgadzam i robie wszystko by do tego nie doszlo.Jak przyjezdza do dziecka bo mieszka i pracuje za granica to jestem bardzo mila i grzeczna i staram sie jak moge.Dwa razy udalo mi sie go skusic i uprawialismy sex ale to nic nie dalo bo i tak nie chce byc ze mna.Wiem ze nie bylo dobrze miedzy nami od dawna,jeszcze zanim urodzilo sie dziecko ale myślałam ze jak zostaniemy rodzicami to poprawi sie i zblizymy sie do siebie ale nie stalo sie tak bo maz nie chcial jeszcze dziecka a nawet wspominal ze my nie pasujemy do siebie.Jak zaszłam w ciaze to zamieszkalam z mama,pozniej bylo coraz gorzej,duzo mojej winy tu bo specjalnie zaszlam w ciążę itd ale dziecko jest i nie zniknie a maz musi sie nami opiekowac i robi to daje mi tyle pieniedzy ile chce bo ja nie pracuje,dziecko kocha i duzo czasu mu poswieca.Gdyby ta kobieta sie nie pojawila to na pewno bysmy sie dogadali i zblizyli na nowo,co mam zrobic zeby sie jej pozbyc,jak ich sklocic bo probowalam juz roznych rzeczy ale bez skutku.Maz powiedzial ze ja kocha,ze ona jest jego przyjacie em i ze dala mu to czego nie miał ode mnie,mowi ze nic do mnie nie czuje i nie widzi juz nas razem i probowal dogadac sie co do rozwodu ale ucinam takie rozmowy bo nie zgodze sie na rozwod nigdy,nie poddam sie i nie spoczne poki ta kobieta nie odpusci bo jak by zniknela to wiem ze meza bym przekonala by dal mi jeszcze szanse bo przeciez jest dziecko i mamy slub wiec warto.Poradzcie kobietki co zrobic zeby ten babsztyl sie odczepil od mojego meza,jak mu ja obrzydzic i wybic z glowy bo nie wierze ze on ja kocha,zreszta ona jest starsza ode mnie pare lat i jest brzydka i jest teraz grubsza bo ja ostatnio sporo schudłam zeby pokazac ze lepiej od niej wygladam ale reakcji nie bylo takiej jak oczekiwałam.Juz nie wiem co robić zeby mnie nie zostawil,nie chce wracac na wies do matki ale domu meza po rodzicach tez nie chce bo nie sprzedam go poki tesciowa zyje bo mi na to nie pozwoli zreszta cala jego rodzina a jak sie rozwiedziemy to przeciez nie utrzymam sama tego duzego domu.Poradzcie co mam robic,jak sie zachowywac zeby wszystko jakos poukladac i przekonac meza ze możemy byc jeszcze szczesliwi,powiedzialam mu ostatnio ze mu wybaczac wszystko co robil z ta kobieta ale on się tylko zasmial i powiedziala ze go to nieobchodz.Nie wiem jak do niego dotrzec,na moje lzy nie reaguje ani na prosby o szanse.Gdyby tylko zniknela ta kobieta jego to wszystko byloby prostsze i mozliwe.

Gość Namysłów województwo opolskie
Zaakceptuj ją

Gość gość
Alez zalosna kobieta.Jakby bylo miedzy wami dobrze to zadna inna kobieta by sie nie pojawila,jakby cie maz kochal inna nie mialaby szans.A z ciaza to przesadzilas,teraz przekonalas sie na wlasnej skorze ze dziecko to nie karta przetargowa i nie zatrzymasz faceta z powodu dziecka w ktore pewnie wrobilas go podstepem i ucieklas przed jego gniewem do mamusi.To malzenstwo to fikcja a ty glupiutka kobieto marnujesz swoj czas i szanse na ulozenie sobie zycia.Maz i tak juz z toba nie jest i rozwod to kwestia czasu.

Gość gość
Moze kochanka twojego meza jest stara i brzydka ale twoj mąż woli ja od ciebie :-)

Gość gość
I dala mu to czego ty nie umialas dac i moze jest normalna babka a nie jakas idiotka w dodatku zalosna !

Gość gość
Skroc kochanke o glowe,pojdziesz siedziec ale twoj maz juz z nia przynajmniej nie bedzie tak jak tego pragniesz :-p

Gość gość
A ja mam rade taka zebys zaszla w druga ciaze moze za drugim razem wymieknie i da ci szanse

Gość gość
Zakumpluj sie z nia !!!!

Gość gość
2/10

Gość gość
Masz 3 pkt na zachętę

Gość gość
zlap sie za rozaniec, jest taka modlitwa ktora czyni CUDA musisz odmawiac 3 rozance dziennie, nie moge wpisac jej nazwy bo mi spamuje, ale wiele malzenstw zostalo uzdrowionych i mezowie wrocili do zon

Gość gość
sama go nie zmienisz ale Pan wszystko moze wpisz w wyszukiwarke powyzszy link (bez kropek) i sama sie przekonaj jak ta m o d l i t w a dziala

Gość gość
Paszła dewoto z tymi swoimi radami i modlitwami do Rydzyka gałe obrabiać !!!!

Gość trójkąt fun
zróbcie trójkąt i każdy dostanie to co chce, proste i nowoczesne rozwiązanie

Gość gość
Nikogo do niczego nie zmusisz,mąż cie olal bo jesteś p******a

Gość gość
I po co tkwisz w tym g*****e, nie myslisz o swojej przyszlosci ?

Gość gość
Tkwi w takim gooownie bo sama jest glupim gooownem

Gość gość
Prowo sfrustrowanej kochanicy co sama siedzi w święta :D

Gość gość
Zdesperowana zona,ktora sama siebie oszukuje.Odp*****lala to ma i jest prostaczka myslac ze jak jest młodsza i chudsza od kochanki męża to jest lepsza.Żalosna kobieta z miejscem na mozg,ktorego dla niej zabraklo !

Gość gość
Taka suka to trzeba sie urodzic z genów podobnej suki !!!!!!

Gość gość
dzieckiem nie zatrzyma faceta, ale seksem też nie, jak widać, mimo że wielu ludzi uważa inaczej :P po prostu się odkochał, no chyba że dał się zbyt ponieść chwilowej fascynacji, wtedy możliwe, że znudzi mu się nowa du/pa i potulnie do ciebie wróci za jakiś czas