Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bylyście na wakacjach bez dziecka? w jakim wieku było dziecko?

Polecane posty

Gość gość

czy byłyście kiedykolwiek na wakacjach nawet 3 dniowych bez dziecka tzn same z mężem? jeżeli tak to kto w tym czasie opiekował się waszym dzieckiem i ile miało lat? czy wyjazd był udany?

Gość gość
Na pierwsze weekend bez dziecka wyjechaliśmy jak miało rok.Syn był z moimi rodzicami,wyjazd bardzo udany.

Gość gość
Ja jestem wyrodna, zostawiłam półtoraroczne dziecko na ponad tydzień z dziadkami ;-) Wcześniej też zostawialam na krótsze okresy, więc to nie był w ogóle pierwszy raz poza domem. Syn specjalnie się nie zorientował, był przyzwyczajony do dziadków. Aktualnie mam roczną córkę i podobnie planuję tygodniowy urlop.

Gość gość
tylko Wam pozazdrościć, że macie z kim zostawić dziecko, my nie mamy, od 2 lat nigdy nie byliśmy nigdzie sami. Nasz związek na tym na razie nie ucierpiał, ale nie wiadomo co będzie dalej, bo nie zanosi się na zmiany.

Gość gość
Synek miał 19 mcy. Byliśmy na nartach :-) tydzień

Gość gość
Pierwszy wyjazd 3 dniowy syn mial rok.

Gość mamazosi88
Ja zostawiłam 4 letnią Zosie z babcią . Nie było większych problemów i nie było Nas tydzień. Teraz jednak wezmę dziecko ponieważ tanie loty znalazł mąz https://www.fru.pl/ i wyjdą nas takie wakacje 35% taniej . Nawet jak z dzieckiem lecimy

Gość gość
Pierwszy raz mały został bez nas jak miał rok- z dziadkami, teraz mamy taką praktykę, że część urlopu spędzamy całą rodzinką najczęściej nad morzem, a potem z mężem staramy się wygospodarować jeszcze pare dni tylko dla siebie, chętnie wtedy odwiedzamy stolice europejskie tym bardziej że przez http://www.eloty.pl/ bilety za grosze można znaleźć