Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak zaplodnic dziewczyne tak by sie nie dowiedziala?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Od razu prosze o zrozumienie i żebyście mnie nie obrazali bo temat moze glupio brzmi ale sprawa jest powazna. Moja dziewczyna bierze tabletki i nie wiem co zrobic by ją zzaplodnic. Duzo glupich rzeczy zrobilem , wiele razy ją zranilem Ale kocham ją i pieniędzy mi nie brakuje i brakowac nie będzie wiec zapewnic jej i dziecku życie na poziomie z tym ze ona nie lubi dzieci i nie chce ich miec, a ja uwazam ze tylko dziecko stworzy z nas dobrą rodzine i pozwoli jej zapomniec o wszystkim zlym co jej wyrządziłem. Po prostu chce ją złapać na dziecko mówiąc kolokwialnie...ale jest to przemyslane i z miłości. Chce by ona myslala ze to wpadka ale nie wiem co mam zrobic by odstawila tabletki i niczego nie podejrzewala

Gość gość
Z miłości chcesz ją unieszczęśliwić? Skoro nie lubi i nie chce dzieci, to nie masz prawa jej zmusić. Ohydne!

Gość gość
udusiłabym chłopaka, gdyby mi zrobił dziecko podstępem. to samo tyczy się kur/ew, które próbują tak wrobić faceta.

Gość gość
Ja p*****le, że istnieją tacy ludzie, proszę nie rozmnażaj się!

Gość gość
Hehe. .chłopie daj sobie spokój. To raczej ona mogłaby się zapłodnienic i nawet byś nie wiedział...jak tu niektóre sobie wstrzykiwaly sperme ze strzykawki,jak ona bierze piguly to nic nie zdziałasz

Gość gość
Nie unieszczesliwie jej. Jest nieskazitelną wrecz idealna dziewczyna i naprawde bardzo ja kocham. Ona mnie także ale za duzo razy ja zranilem. Mielismy duzo kryzysow, ona juz ledwo moze na mnie patrzec ale czasem ma chwile słabości kiedy przytuli sie do mnie i mowi ze chciałaby nosic w sobie moje dziecko i ze to byłoby piekne ale potem zmienia zdanie gdy przypomni sobie o tym co jej zrobilem. Ale to dobry znak ze choc nie lubi dzieci to pragnie takiego pojednania ze mna i mysle ze to otworzyloby nowy rozdzial w naszych relacjach i pozwoliło mi sie oczyścić w jej oczach, a moze i mi pomoze sie zmienic

Gość gość
Gdybym mogła, chętnie bym cie wykastrowała, autorze. Jesli jestes z wawy, możesz mieć obawy :classic_cool:

Gość gość
gość dziś Nie unieszczęśliwisz? Jak ktoś nie chce dzieci, to będzie nieszczęśliwy posiadając je. Poza tym to nie ty będziesz chodził w ciąży 9 miesięcy i rodził, więc sobie możesz chcieć.

Gość gość
Ale ona bierze tabletki, nie ma opcji, zebys ją zapłodnił.

Gość gość
Ale nic zlego bym jej tym nie zrobil, z nikim nie byloby jej lepiej a dziecko kiedys miec i tak zamierza. Ja moge dac jej wszystko, a niewiadomo czy nasz zwiazek sie nie rozpadnie i na kogo trafi w przyszłości. Nie chce by wybrala zle i musiala cierpiec

Gość gość
gość dziś Kiedyś - słowo klucz! Aaa czyli z premedytacją nie dość, że chcesz zrobić jej dziecko, którego teraz nie chce, to zakładasz, że wasz związek może nie przetrwać, ale standardowo to ona poniesie konsekwencje? Rzygać się chce.

Gość gość
Nie poniesie konsekwencji bo ją kocham a jeśli sie rozpadnie to tylko ze wzgledu na to czy ona potrafi zapomnieć

Gość gość
gość dziś Poniesie konsekwencje w postaci dziecka! Weź zastanów się wgl,co ty piszesz?! To nie ty będziesz chodził w ciąży, rodził i być może narażał własne zdrowie!

Gość gość
A od kiedy ciąża jest narażaniem zdrowia ? Skoro ona uprawia z nim seks to znaczy, że jest swiadoma tego ze nic nie daje 100% zabezpieczenia, wiec jest przygotowana na ewentualną ciąże. Kiedy chodzi o aborcje i komus gumka peknie to tak to wlasnie tłumaczycie, wiec dlaczego w tej sytuacji tego nie widzicie?

Gość gość
Rodzicielstwo, to powinien być świadomy wybór obojga rodziców. Widzisz, skoro ona ma chwile, kiedy przytula się i marzy o dziecku, to znaczy, że musisz poczekać, że jeszcze nie jest gotowa Ci zaufać, że się boi. Chcesz mieć z nią dziecko? Spraw, by poczuła się przy Tobie bezpiecznie, kochana, pewnie i stabilnie (emocjonalnie, nie tylko finansowo). Kiedy tak będzie, razem, dojrzale i świadomie podejmiecie się starań o wspólnego potomka. Wcześniej to idiotyzm. xx Wyobraź sobie sytuację, że ona jednak się nie pogodzi z krzywdami jakie jej wyrządziłeś. I Ty jej zrobisz podstępem dziecko, a ona za każdym razem patrząc na nie będzie sobie przypominała o Twoich występkach. Będzie cierpieć i skrzywdzi dziecko, bo nie będzie umiała go pokochać. Chciałbyś tego? Bo to wcale nie jest takie abstrakcyjne.

Gość gość
gość dziś Nie słyszałeś o czymś takim jak powikłania? Poza tym dziewczyna może mieć chociażby problemy z kręgosłupem. Pomijam oczywisty fakt, czyli to, że rodzicielstwo powinno być świadomą decyzją!

Gość gość
Czyli podsumowując uwazacie ze to zly pomysł?

Gość gość
Wrabianie kogoś w rodzicielstwo wbrew wiedzy i zgody tej osoby (niezależnie od płci) zawsze jest złym pomysłem. W Twojej sytuacji skup się na tym, by ponownie zdobyć zaufanie tej kobiety i nigdy go już nie stracić.

Gość gość
Kup jakieś witominy podobne do jej tabletek i podmień

Gość gość
gość dziś Tak, to beznadziejny pomysł. Pomyśl, czy chciałbyś, by ktoś wykastrował cię wbrew twojej woli i wiedzy? Tak samo jest ze zrobieniem komuś dziecka, którego teraz nie chce.

Gość gość
Stado kwik zlecialo sie, gdy mezczyzna wpadł na taki pomysl. Jestescie żenujące. A gdy kobieta założy temat jak zajść w ciąże, o wstrzykiwaniu strzykawka:-o żałosne jestescie:-o

Gość gość
Sklon ją do ostawienia tabletek, powiedz ze skoro ją tak zraniles to t9 wszystko nie ma sensu, a potem podstępem ją gdzieś zaproś i idzicie potem do domu, zorganizuj miły wieczór i jak poczujecie te magie to uczucie zrodzi sie na nowo i pojdziecie do lozka

Gość gość
że są idiotki, które sie na takie denne prowo nabierają... :o oczywiście są tacy ludzie jak autor/autorka, ale ten konkretny przypadek to JEST prowo, i widać to po pierwszych 2-3 linijkach

Gość gość
8:06 przebiegly plan

Gość Namysłów województwo opolskie
Spuść się jej do majtek jak ona je założy to się zapłodni

Gość gość
Namysłów województwo opolskie dziś Wiesz dziecko chociaż, gdzie dochodzi do zapłodnienia?

Gość gość
Widze ze duzo nowych odpowiedzi . 8:06 świetny pomysł ale nie chce jej mówić że to nie ma sensu bo znów zranie ją tymi słowami, teraz musze sie starac a nie wykazywac rezygnację