Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba wole byc sama do konca zycia

Polecane posty

Gość gość

nie chce z nikim zbudowac zwiazku, bo sie tego boje, nie mam wielkich wymagan co do faceta, tylko nie chce i nie umiem sie otworzyc, nie chce zeby ktos za duzo o mnie wiedzial, zastanawiam sie czesto jak mozna wytrzymac z ta sama osoba pod jednym dachem przez ilestam lat. Czy jestem mocno dziwna

Gość gość
Nie, faceci nie chca zwiazkow i sie nie przejmuja

Gość gość
bylam w zwiazku, ale caly czas jego rodzina i on rowniez narzekali, a kiedy dziecko kiedy kiedy a ja nie chce zadnego dziecka mimo ze mam juz 29 lat. Zerwal ze mna rok temu i to dziwne, ale zamiast byc zalamana to czuje sie wolna i nie chce wchodzic w nowy zwiazek.

Gość single nr 1
i super, czym mniej macior rozpłodnych tym lepiej, świat ma przeludnienie

Gość gość
maciory z obwislymi cycorami i knury obsiuran.e z dyndajacymi worami <3

Gość gość
gdakajace kwoki nienawidzace wszelka odmiennosc*****erdzace janusze przed ekranem telewizora, ktorzy czczą polska rodzine, matke polke i rozmnazanie

Gość gość
niech pani zaufa Maryi ,która powiedziała do bł. Elżbiety Szanty (węgierskiej mistyczki) te słowa : każdego , kto zapragnie Mojego Niepokalanego Serca i każdego ranka poprosi Mnie o pomoc napełnię nadmiarem miłości Mego Serca. Będę towarzyszyła aż do końca dnia i bronić będę przed złem jak " lwica swe młode... .

Gość gość
mną się za bardzo interesują, nie muszę im nic o sobie mówić czy z którym kolwiek rozmawiać bo oni mnie już wiedzą o mnie wszystko więc najlepszy i najfajniejszy etap tzw "zapoznania" jest już spalony... zresztą każdy z nich kłamie itd itd itd

Gość gość
Jakto faceci związku nie chcą? Ja jestem i chcę i każdy mój kumpel też, ja w związku jestem i jest cudownie, bez mojej ukochanej życie byłoby nudne i puste, mam 24 lata i za 2 miesiące urodzi mi się dziecko, kocham moją żonę i chcieliśmy dziecka, jestem szczęśliwy i spełniony, czyje że żyje