Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdy dziecko ma wyznaczoną linię śmierci

Polecane posty

Gość gość
To poczytaj opis to sie dowiesz po co zbiorka. Too long, didin't read? Albo zalatw dzieciakowi to w tym szpitalu za free skoro jestes specjalista od tego typu operacji i wiesz,ze to tam zrobia. Rodzice beda wdzieczni

Gość gość
Prof. Malec rowniez operuje takie wady i cena jest nieporównywalnie nizsza. I to nie jest tak, ze trzeba czekac. Za kwote ktora jest uzbierana dziecko mogloby byc juz zoperowane.

Gość gość
To napiszcie to rodzicom na facebooku np. Widac skoro po całym świecie pisali i prosili to moze kogos omineli, a skoro kafeterianki wiedza to,moga dac im namiary. Czyz nie?

Gość gość
Nie rozumiecie, że żaden lekarz, nie tylko w Polsce ale i w Europie, nie podjął się operacji?

Gość gość
Mam synka w podobnym wieku, też blondynka. Gdyby to za jego życie ceną było 7 milionów, to nie zawahałabym się żebrać, kraść, błagać, grozić, poruszyłabym niebo i ziemię. Myślę, że depozyt uda się uzbierać. Tylko co dalej. Czy do września zbiorą całą kwotę? Jeśli puściliby inf. w wiadomościach lub faktach, to w parę dni by się zebrała cała kwota...

Gość gość
Do osoby burzącej się wcześniej, co jest takiego wyjątkowego w Emilu. Jego wada jest wyjątkowa. Kwota, potrzebna na operację, jest wyjątkowo wysoka. Inne dzieci, które potrzebują o wile mniejszych kwot, mają realne szanse je uzbierać. On ma minimalną.

Gość gość
Napisaliscie juz rodzicom o innych, tanszych i rownie efektywnych możliwościach czy po prostu chcieliscie kogos podburzyc?

Gość gość
I ja wpłaciłam. Oby się udało!

Gość gość
Wyslalam smsa. Tyle moge

Gość gość
Up