Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Urbanek

Podoba mi się Anna Grodzka, Jestem nią zauroczony

Polecane posty

Gość Urbanek

Wiem, że to co napiszę wzbudzi salwy śmiechu, ale byłem na wykładzie u Anny Grodzkiej i powiem szczerze, o ile wcześniej miałem wywalone na jej osobę i jej problemy o tyle teraz jest mi to bliskie. Tzn nigdy nie spotkałem tak ciepłej osoby, ona pochyla się nad problemem każdego, sama była odrzucona i poznała co to wstyd dlatego teraz nikogo nie odrzuca. Jestem oszołomiony po spotkaniu z nią jej inteligencją, błyskotliwością. Ale przede wszystkim empatią. Ona naprawdę kocha wszystkich, jest taka ciepła, spędza czas ze zwykłymi ludźmi. Zdaje sobie sprawę że jej wygląd jest mało atrakcyjny i nie eksponuje go. Jest bardzo ale to bardzo skromna. Ona kocha ludzi.A ja jestem nią oczarowany.

Gość gość
A juź się bałam że autor będzie kpił z tej pani a tu miłe zaskoczenie są jednak na świecie ludzie normalni,

Gość gość
Eee ok. To idź się z nią umów na ostry seks

Gość Urbanek
Sam się sobie dziwię, naprawdę poszedłem na ten wykład, bo była u nas na uczelni. Poszedłem bo szli koledzy no bo jest Grodzka trzeba by zobaczyć to dziwadło tak myśli 90 proc tych to tam siedzą. Ale jak człowiek się wsłucha to ona naprawdę cierpiała w swoim życiu. I dalej cierpi codziennie słyszy na swój temat jakieś uwagi śmiechy, opowiadała jak ktoś kiedyś na nią napluł na ulicy. Ale mimo to nie straciła wiary w człowieka. To nie jest typ wielkiej pani polityk, ona porusza się często tramwajami, jada w zwykłych knajpach ma koleżanki które pracują na targu sprzedające odzież w handlu obnośnym. Ubiera się w rzeczach z przeceny. Sama mówiła że jej najdroższą rzeczą są buty za 200 zł. Jak na byłą posłankę, to chyba nie jest dużo i to o czymś świadczy. Ja oczywiście nie oceniam jej wyglądu fizycznego ale naprawdę jestem nią zauroczony jako człowiekiem.

Gość gość
Urbanek wiesz, że 90 proc ludzi potraktuje twój wpis jako jakieś wynaturzenie. Mnie mało obchodzi co ona sobie obciełą nie znam człowieka i go nie oceniam. A w tym kraju wystarczy że Magdalena Ogórek człowiek bez charakteru i inteligencji, jest ładny to odrazu jest super, Ale już taka Grodzka jest blee no bo nikt by jej nie wziął do łóżka

Gość gość
Ty jesteś nienormalny chyba. To, co ona sobą reprezentuje, to obraza dla ludzi, którzy naprawdę mają problemy. Jest potwierdzone medycznie, że zdarzają się przypadki męskiego mózgu w damskim ciele, czy odwrotnie. Ale takie osoby od dziecka czują się źle, a jak zmieniają plec, to chcą żeby nikt się o tym nie dowiedział, żeby każdy znalazł ich już pod nowym wcieleniem. Ten chłop potrafił zostać mężem i ojcem. A na stare lata zachciało mu się być babą??? No sorry, naprawdę współczuję ludziom z takim problemem, ale prawdziwym problemem, a nie woda sodowa z mózgu. To było tylko i wyłącznie dla zdobycia pieniędzy i sławy. Jakby to naprawdę zrodziło się z potrzeby naturalnej, po pierwsze nie afiszowalaby się tym, bo tacy ludzie chcą przeszłość zostawić za sobą, aby jak najmniej osób o tym wiedziało i po drugie, nie byłby w stanie zwiazac się z kobietą i wychować dziecko jako ojciec. To jest profanacja.

Gość gość
to prawda, w naszym zaścianku 90 proc ludzi ocenia drugiego na podstawie kryterium CZY WZIĄŁBYM JĄ DO ŁÓŻKA? Jesteśmy zacofanym i ubogim społeczeństwem, nie doceniamy drugich ludzi.

Gość gość
Jezu, Wy tylko o jednym. A wzielibyscie do łóżka Komorowskiego, czy Kaczora? Sądzę, że nie, jednak glosowaliscie na nich.

Gość Urbanek
gość dziś Człowieku znasz Anne Grodzką? Taka decyzja wymaga odwagi a ona miała rodzinę i może jej tej odwagi zabrakło zwyczajnie w świecie? Więc może nie szastaj oskarżeniami? Że robi to dla kasy czy popularności? Bo dla popularności to się robi inne rzeczy a nie zmienia się płeć serio myślisz, że ktoś dla jednej kadencji byłby w stanie zamienić się na kobietę ? Myśl trochę a nie. oskarżaj

Gość gość
Kurwa mać, tacy jesteście nim oczarowani? Mówię nim bo to Krzysztof Bęgowski, A wiecie że to był zwykły komuch? I pijak? Wiecie że ta jego zmiana płci to jedna wielka ściema? Wiecie że nic nie zrobił dla Polski przez 4 lata swojej p*********j kadencji ? Chodził tylko od stacji do stacji i promował swoją ohydną mordę

Gość Urbanek
Ludzie opanujcie się z tymi hejtami, w sejmie jest 460 posłów! Ilu z nich to totalne nieroby Anna Grodzka przynajmniej walczyła z pewnymi stereotypami pomogła środowisku LGBT

Gość gość
Teraz dla sławy naprawdę dużo ludzie zrobią. A jakby naprawdę miała taki problem, to nie byłaby w stanie pełnić roli męża i ojca. Nie broń jej, bo się osmieszasz.

Gość gość
Kiedyś coś takiego jak Grodzka vel Bęgowski byłoby społecznie potępiane bo kiedyś ludzie propagowali szcześliwe rodziny 2 dzieci w każdym domu. Dzisiaj promuje się LGBT i grodzkiego. Grodzkiego uwarza się za bohatera bo sobie coś obciął ludzkość się kończy

Gość gość
gość dziś Debilu poczytaj sobie o dewiacjach seksualnych np Walezego i dowiesz się że różnego rodzaju zboczenia istniały jeszcze długo długo przed Anna Grodzką. Najpierw trochę dowiedz się o świecie a potem pisz. A w przypadku Anny nie mamy doczynienia z dewiacją tylko pomyłką natury którą ona odważyła się naprawić. Była uwięźiona w ciele faceta.

Gość Urbanek
gość dziś Dzięki że ktoś dosadnie coś tym ludziom napisał.