Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety, jak możecie pisać, że nie prawik, który chce dziewicę to hipokryta?

Polecane posty

Gość gość

skoro dziewica u kobiety to powód do respektu, a prawictwo jest szykanowane społecznie( między innymi przez was), dlatego facet, który nie jest prawikiem ma prawo domagać się dziewicy do stałego związku, mamy inne role. Odwrotne.

Gość gość
Jest to hipokryzją, ponieważ jak przerżnąłeś pół miasta, to nie masz prawa wymagać dziewicy.

Gość gość
Nie zrozumiałaś tępa k*rwo? Właśnie w temacie uzasadniłem dlaczego mam prawo.

Gość gość
gość dziś Twój argument pada, ponieważ dziewictwo nie jest powodem do respektu. Wmawianie kobietom, że to takie z******te jest tylko po to, by podczas pierwszego razu kolejny raz udowodnić dominację faceta, nad kobietą, którą uważacie za podczłowieka. Już łapiesz, kulturalny k****arzu? :)

Gość gość
Czy powodem jest, czy nie respekt budzi i nikt, a przynajmniej większość osób nie szykanuje dziewic, mają mniejsze ryzyko samobója z powodu szykan. Prawiczków wszyscy obrzucają błotem, zawirusowywują komputery trojanami i prowokują do samobójstwa( w tym kobiety też ) to dlatego mam prawo i obowiązek być z dziewicą, mimo braku prawictwa.

Gość gość
chłopaki, straszne z was kur/wy :(

Gość gość
gość dziś Dobre! Pewnie nie zauważyłeś, że kobietę określa się zwykle 2 epitetami. Jeśli nie jest dziewicą, to jest kurwą, jeśli jest dziewicą, to jest cnotką niewydymką i można się z niej pośmiać.

Gość gość
Michał121212 dziś Jestem dziewicą, słonko... Dzięki takiemu podejściu facetów, czyli chęci pokazania wyższości i oznaczenia terenu, niczym jakiś kundel podczas pierwszego razu, poznając faceta udaję przed nim, że jestem aseksualna, bo wami gardzę.