Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Ansik1995

Ktoś ma podobny problem ?

Polecane posty

Cześć wszystkim :) Pisze tutaj bo czuję się sama , nie mam chłopaka , koleżanek też za dużo nie mam . Zresztą i tak nie mają czasu bo mają swoich chłopaków W szkole też mało co kto mnie lubi .. A ja już tak 3 lata sama , nie wiem co jest ze mną nie tak .. Miałam chłopaków lecz to były związki takie nie na poważnie .. Mam pewną wadę zgryzu progenia ( wysunięta dolna szczeką , zęby dolne nachodzące na górne .) Da się tą wadę operacyjnie usunąc ale koszty to ok 10 tyś zł narazie mnie nie stać Znajomi mówią ze prawie tego nie widać , że jestem ładna . Lecz ja przez to mam kompleksy . ;/ Nie mam tej pewności siebie ;/ Chodzę do pubów z myślą że tam poznam kogoś ciekawego lecz do tej pory tak się nie stało , miałam założony nawet portal randkowy ale pisali tam sami wiecie jacy ludzie . .Koleżanka ostatnio poznała mnie z kolegą swojego chłopaka , niby mu się spodobałam ale po spotkaniu popisaliśmy jeden dzień i więcej nie napisał .. Jestem osobą cichą , spokojną . Tzn jestem taka z początku dla nieznajomych , przy znajomych których znam już kawał czasu potrafie się wyluzować itp .. Do tej pory cały czas sobie mówiłam że kiedyś wkońcu kogoś poznam ale zaczynam w to wątpić i wiem ze 20 lat to nic . Każda koleżanka jak gdzies z nią wychodzę chwali się a mój chłopak to tamto , a ja tylko milcze i sobie myśle ona to ma szczęscie ... kiedy mnie to spotka . Ma ktoś podobny problem ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować