Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kogo wina ?

Polecane posty

Gość gość

Zacząłem chodzić z dziewczyną dość szybko ona 15 lat ja 18 lat. Po roku bycia razem było wszystko ok ona starała się o mnie ja o nią. Po ponad roku zaczęła chodzić częściej na imprezy rozumiem ze chciała się wybawić, ale bardzo rzadko chciała żebym jechał z nią a jak już pojechałem to olewała mnie. Po jakich 2,5 latach dowiedziałem się że całowała się z moim kolegą sama mi powiedziała jakieś 3 miesiące od wydarzenia płakała prosiła o wybaczenie a ja głupi wybaczyłem. Pozniej niby takich sytuacji nie było ale zawsze jarała się i pisała nawet na naszych spotkaniach z innymi facetami mówiąc że sobie tylko rozmawia. Z roku na rok jakoś coraz gorzej mi z nią było. Po 4 latach zamieszkaliśmy razem na studiach pierwsze 2 miesiące było naprawde dobrze oczywiście pisało do niej już kilku chłopaków ze szkoły niby nic ale ciagle siedziała z telefonem. Zacząłem ja bardziej olewać nie zaskakiwałem jej już no i stało się zerwała ze mną. Zawsze mowiliśmy sobie jak bardzo się kochamy nawet przed zerwaniem w trakcie dowiedziałem się że zauroczyła się w kimś jak ze mna była ale do niczego nie doszło że całowała się z kimś na początku naszej znajomości. Fakt kilka razy też ją zawiodłem obiecałem wycieczkę pracowałem całe wakacje specjalnie a jak mieliśmy już jechac to pogoda była nieodpowiednia a potem szkoła. Ciągle winię siebie o to że odeszła bo po rozstaniu sama mowiła że gdybym przez ostatni miesiąc jej tak nie olewał to by było wszystko dobrze. A teraz po 2 tyg od rozstania spotyka się już z kimś innym twierdzi że dlatego że jest samotna.

Gość gość
sciemnia, gdyby jej zalezalo to byscie byli razem..a tamto to wymowka...olej ja

Gość gość
Juz ci rogi doprawila 4 lata temu. Dobrze sie stalo. Powinienes sie cieszyc.

Gość gość
jak ja olewales to co miala zrobic ? Ja tez bym odeszla ,bo po co mi budowac przyszlosc z kims kto mnie olewa.Czy moze ma sie prosic o troche czulosci w tak mlodym wieku?Kazdy chce byc kochany n ie tyko ty,ale o to trzeba zadbac ,samo nie przyjdzie.