Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

o co chodzi facetowi

Polecane posty

Gość gość

Hej! Mam bardzo dobrego kolegę, pracujemy razem itd. On mi się podobał, ale jakoś zwalczyłam to uczucie. Teraz jednak wszystko wraca. Spotykamy się często, spędzamy dużo czasu razem, dobrze się dogadujemy. Mimo wszystko często się ze sobą droczymy, jedno drugie irytuje (śmiejemy się z tego), dokuczamy sobie. Kilka razy, podczas imprez, doszło między nami do "przepychanek". Biliśmy się na poduszki, przewracaliśmy, ostatnio nawet mnie ugryzł. Zdarzyło się też, że spędziliśmy razem noc - nie było seksu, ani pocałunku, bo nie chciałam iść z nim do łóżka po alkoholu. Nie wiem na czym stoję. On nie wykazuje inicjatywy, ale kiedy już sie widzimy non stop się ze mną droczy etc. Jest bardzo "zimnym" człowiekiem, takim zasadniczym, poważnym. Właśnie to chyba mnie w nim pociąga. Jego zdecydowanie. Zapytać go wprost co się dzieje? Pocałować go? Zostawić to? Nie wiem, a boję się, że znów się w nim zakocham. Poradźcie!

Gość gość
up

Gość gość
A co masz do stracenia? Masz dzieci meza chlopaka? Nie? On tez nie? To co ci szkodzi go pocalowac ? Najwyzej cie wysmieje nic sie nie stanie

Gość gość
Zgadzam się! Spróbuj, najwyżej nic nie wyjdzie z tego :) Głowa do góry!

Gość gość
Serio? Jak nie wykazuje zainteresowania, to znaczy, że niczego nie chce. Przecież to logiczne!

Gość gość
zły pomysł ...pozwó facetowi być facetem i nie przejmuj inicjatywy i jego roli ... bo będziesz miała "c**e' nie faceta :/ i nie wieadomo kiedy będziesz miała obowiazki swoje i i jeszcze dodatkowo obowiazki faceta :/ a póżniej 100000000 tematów na kafeteri "dlaczego ja wszystko musze robic na niego...dlaczego on to taki pantofel (a raczej zdarty kapeć)"

Gość jołki_połki
uważaj na taki związek w pracy ! owszem, znam małżeństwa , które pracują w jednej firmie ale nie podlegają sobie , pracują w dyżurach , na zmiany w różnych godzinach pracują i taki układ może być , musisz pamiętać o tym, że gdy dojdzie do czegoś więcej to pracodawca nie będzie tym zachwycony , najczęściej z pracy musi odejść kobieta

Gość gość
a później zwieje do kobiety przy której będzie czuł się meski bo przy tobie czuł się jak wypłoch z tabliczką "tylko z wyglady mezczyzna"

Gość gość
Bzdura z tym ze zwieje do innej, bo kobieta z inicjatywa to jakas zla :P Tylko to trzeba a) umiec faceta poderwać b) wiedziec kiedy przejac inicjatywe Sprawdzone i potwierdzone. I z nikogo c**a wcale nie wychodzi. Aczkolwiek wg mnie sytuacja opisana raczej nie rokuje. Ale no co kto uwaza, probowac zawsze mozna.

Gość gość
Nie pracujemy w jednej firmie, także spokojnie. Raczej współpracujemy. Także na problemy w pracy bym nie patrzyła :) Tu raczej się zastanawiam, czy wyjście wgl z inicjatywą, a raczej pokazanie mu, że coś jest na rzeczy ma sens. Bo tak naprawdę nie wiadomo o co mu chodzi.

Gość gość
nigdy nie wiadomo o co chodzi

Gość gość
niespełnione marzenia 12-latka jak widzę :P dziewczyno! raz się żyje! Podoba ci się? To walcz i próbuj

Gość gość
zlap go za fiuta, może wtedy zrozumie, o co ci chodzi

Gość gość
no albo pocałuj - nic nie tracisz :)

Gość gość
Weź go do łóżka i zobaczysz ja wam jest i czy cie poważnie traktuje, nie masz nic do stracenia. Nieważne czy po alkoholu, wtedy łatwiej będzie się wam przełamać.

Gość gość
No, ale pójść do łóżka to trochę słabo, zwłaszcza że ona jest zakochana.. Jeśli ją oleje, będzie bardziej cierpiała

Gość gość
od razu żałowała.. bez przesady! Może mieć fajny seks

Gość gość
Ja miałam podobną sytuację :) ZAryzykowałam i się opłaciło. Teraz nie jesteśmy już razem, ale spędziliśmy razem kilka ładnych lat. Powodzenia!