Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jutro dziczyzna po myśliwsku, kopytka ręcznie robione i kompot z porzeczek pycha

Polecane posty

Gość gość

zadnego z tych rarytasów kuchni polskiej nie macie w UKa, wy emigracyjni kłamcy po wsbzdetach lub cosinusach po prostu do uka z PL importuje sie drugi gatunek opowiadała mi dzis pewna osoba, ze to co klient w PL nie kupi to odswiezaja i wysyłaja do londynu bułeheheeeeeeeee:D i co teraz powiecie hehee.

Gość gość
Moge sie jutro zaprosic na pyszny obiadzik??? Pleaseeeeee;-)

Gość gość
mozesz, zapraszam do piaseczna:)

Gość gość
Nie, wcale nie mamy, ja robię kopytka 2-3 razy w miesiącu bo bardzo lubimy. z pysznych szkockich ziemniaków :P dziczyzny jak i innego mięsa nie jem bo od 2 lat mi nie smakuje i wręcz śmierdzi. jak mąż sobie czy dziecku smaży kotlety, to wietrzę nawet jak jest na dworze na minusie - choć rzadko się to zdarza. kompotów nie lubię bo pijemy głównie wodę lub herbaty typu mięta, koper, hibiskus czy dzika róża lub redbush. jak jetem w Polsce to otwieram sobie kompot agrestowy mojej mamy w słoiku zjadam wszystkie owoce i mam dosć kompotu na rok. ;) A ja jutro mam domową pizzę na cieście z mąki orkiszowej, z pieczarkami, cukinią grillowaną, rukolą, oliwkami, serem, papryką, cebulą, orzechami i pomidorami. na częsci męza i dziecka będzie jeszcze parma czasem soki świeżo wyciskane, w domu.

Gość gość
To co zostaje to zostaje dla takich swin co nonstop o zarciu gadaja jak ten bingolski smiec powyzej, wpier/doli taki wszystko, nawet najgorsze gowno za kilka zl.

Gość gość
buahaha kilka zł mówisz...:D a co mówia twoi lekarze :D emigracyjny cfelu dziczyzna kosztuje wiecej nzi twoje pizze lub soki z orzechami rzyg.....nie stac cie bo to przysmak lokalny staropolski a ty kundlu nie szanujesz polski uciekles z niej do jakiejs szkocji gdzie faceci lataja w spodnicach w krate BUŁEHEHEEEEEE:D

Gość gość
wy nawet w uka porzeczek nie macie, nigdzie w londynie nie widziałem co za nora:D

Gość gość
kopytka ręcznie robione mozna miec w kazdej częsci swiata, jesli tylko sie komus chce je robic :)

Gość gość
Nie stac mnie :D zart tysiaclecia :D

Gość gość
Jaśne wnuks nie rosną owoce polmozgu Dobrze że ręcznie robione s nie noznie te twoje kopytka

Gość gość
Pewnie jego grubą bezrobotna zonka lepila te kopytka .

Gość gość
Nie stac cie emigracyjny kundlu:D musisz wpiepzrac jakies pizzy i orzechy buheheheee:D

Gość gość
porzeczki są w UK, i czarne i czerwone :) nie stać mnie na dziczyznę? stać jak najbardziej, ale nie jem bo nie lubię mięsa. a Ciebie stać na dobrą single malt whisky 80 funtów za jedną butelkę? bo mnie tak :D ale Ty zaraz bidaku napiszesz, że whisky jest ble, niedobra -cóż, nie dziwię się, bo pewnie jedyna whisky jaka piłeś to była taka z najniższej półki za 10 funtów :P a stać Ciebie żeby ot tak kupić sobie wycieczkę dla rodziny na tydzień np. do Hiszpanii, za mniej więcej 1400 funtów całość? bo mnie tak :D

Gość gość
A akurat wiem, ile takie wycieczki kosztują jak kupujesz z Polski - taka o której piszę, to dla 2 dorosłych + dziecko, loty + hotel ze śniadaniem i obiadem, to koszt ok 6000 zł.... wzwyż ...

Gość gość
I ilu Polaków mających dzieci na to stać? chyba że mają w sumie na rodiznę dochodu minimum 9 000 netto, no to moze raz na 2 lata polecą gdzieś . są w Polsce ludzie zarabiajacy po 5 tys netto i więcej (znam akich co mają i 12 tys zł netto miesiecznie), ale są tacy co maja na rękę 1300 (i takich znam i jest ich sporo)

Gość gość
A Ty w UK nie byłeś nigdy, a nawet jak byłeś to tylko w Londynie i głupcze tą londyńska miarą mierzysz całą Wielką Brytanię, nigdy do Cienie nie dotrze, że w UK jest sporo całkiem dużych miast gdzie można coś osiągnać i znaleźć dobrą pracę. to, że w Londynie pensja 1500 funtów netto jest słaba, nie znaczy, że wszędzie jest słaba. bo chociażby w Szkocji taka pensja netto na 1 osobę jest naprawdę świetna. ale ktoś kto w UK nie był i zna je z mapy oraz z polskiej :O tv : to nie pojmie tego nigdy. papapa idę na zakupy po orzechy i paprykę i jarmuż :D :D

Gość gość
aha - moja pensja za marzec wyniesie 1840 funtów NETTO , bingolku, miłego dnia :)

Gość gość
Mnie stać na taką whisky, tylko ja bimbru nie pije tfuuuuuu. Ty pewnie świnio taki trunek zalewa cola. Przyznaj się wieśniarska świnio, że jak większość polaczkow z uka pijesz whisky z cola. Ty przebrzydla emigracyjna gnido. Dobrze ze Wyjechałas z Polski.

Gość gość
To żaden wyczyn pracować w uka i jeździć na wycieczki świnio. Przecież to bogatszy kraj i tam nawet bezdomni jeżdżą na wycieczki. To tak jakby Ukrainiec zmywajacy kible w PL chwalił się lekarzowi pracującemu na Ukrainie, że zarabia więcej od niego. Twoje zarobki świnio, nie są wynikiem twoich kompetencji, umiejętności i wiedzy, tylko sa wynikiem tego, że mieszkasz w bogatszym kraju. Byle łach może wyjechać dzisiaj do uka, szorowac kible i jeździć na wycieczki. Napisz mi świnio czy masz tam dom bez kredytu, auto z salonu za gotówkę, własna działkę budowlana i kilkadziesiąt tysięcy na koncie? Czym mi tu się świnio chwalisz? Wycieczka do Hiszpanii? Prosze cie swinio. hahahahaahahahahaha

Gość gość
Bingol ale Ty masz nasrane pod kopułą :O :O :O nawet na leki i psychiatrę już za późno

Gość gość
osobiście znam tylko dwie Polki które sprzątają ... a znam wiele Polaków i Polek w UK . ale do ciebie nie dociera, a poziom masz tak niski, że aż oczy bolą :O

Gość gość
Smieszne sa te jego litanie :D

Gość gość
No popatrz posrancu . bezfnua na wycieczkę a ty gowno masz

Gość gość
C***j z tym co jecie. Ważne jest żebyście żyli skromnie i oszczędzali każdy grosz po to żeby kasę przesłać do PL. Po to przecież tam jesteście żeby pracować i wspomagać rodzinkę w PL.

Gość gość
gość dziś aha - moja pensja za marzec wyniesie 1840 funtów NETTO , bingolku, miłego dnia no nie wiem czy jest sie czym chwalic, takie a nawet wieksze zarobki to jam w PL w przeliczeniu na zl oczywiscie. I nie musze mieszkac w wynajmowanej dziurze tylko w swoim domku z ogrodem pod miastem. Naprawde oplaca wam sie za taka kase wyjezdzac przy takich kosztach utrzymania jakie sa w PL ?

Gość gość
Ciągle piszesz przyglpie o jakiejś kwocie odlozonej na koncie. Masz ją po to by była? Głupi jesteś i pierfolusz .masz dom, nowe suto, kasę , działkę . vo jeszcze pajacu .a pardon , toc ty jeszcze masz dziczyznę i kompot .

Gość gość
No i czy to nie sa emigracyjne przygłupy. Żal.pl

Gość gość
Ty jesteś z pl debil , prymitywny

Gość gość
Dolodupny wuefisto, a to trafiles z ta dziczyzna :D Wlasnie marynuje na swieta udziec z jelenia :p Spoko moge kupic, kiedy chce w sezonie całego jelenia za około 80 jurków :) Porzeczki ?U mnie jest porzeczkowy raj, a przetworów ile chcesz :p A kopytka to ci juz napisali- robisz, kiedy dusza zapragnie.. Ale ty po AWfbzdecie, nie masz pojecia o innych krajajch poza PL, ani nie znasz realiow zycia poza Pl.. Lepeij sie pochwal jak tam zonce praca za 2 tyiaki idzie, albo popisz o swojej karierze w PL , jak ci tam idzie dziubanie w fabryce :D Nie ma o czym pisac, no nie ? I zdecyduj sie co tam zakupiles , kawalerke, 90m mieszkanie czy dom ? Bo co róz wersje zmieniasz i , wiesz człowiek sobie zaczyna myslec , zes bajkopisarz jest :P P.S. Ja mama mieszkanie w Pl bez kredytu, dzialke budowlana... od dobrych paru lat i nie musialam wyjezdzac na saksy :D Powinienes sie cieszyc, bo to potwierdza twoja teze, ze w Pl mozna godnie zyc ! :D Nawet po WSB ! Wedlug twoich standardow :P

Gość gość
Taa masz dzialke w pl buheheheeeeee:D chyba z klocków lego angielski dupowłazie :D:D