Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rybkoooo dlaczemu

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego ? Kocham,tesknie a ty to wszystko masz w doooopie. Dlaczego tak jest ze zakochujemy sie w nie tych odobach co trzeba? Jesli ma mnie to czegos nauczyc..... to czego sie pytam? Cierpie i tesknie a przecież wiem że to nie ma sensu noooo

Gość gość
noooo 😭

Gość gość
Nauczy cie to tego żeby nie ufać za szybko innym nie wolno sie przywiazywac do innych

Gość gość
To zadzwoń robaczku

Gość gość
Usiluje sie dowiedzieć czego ma mnie to nauczyc? Jasniej czego uczy nieszczęśliwa miłość

Chyba motywuje do pracy nad soba, nad charakterem. Moze lekcja pokory.. Nie wiem roznie bywa.

Gość gość
Praca nad soba ;nigdy nie jest tak zeby nie moglo być lepiej wiec ten argument do mnie przemawia ;-) dziekuje ale ogolnie to człowiek czuje się jak wrak niepotrzebny bezwartpsciowy bo skoro wymarzona oso a cie nie chce znaczy się jestes zerem

Nie prawda ze jest sie zerem. Czasami moze po prostu ta osoba wcale nie bylaby tak idealna dla nas jako ta jedyna czy ten jedyny i los w gruncie rzeczy chce dla nas lepiej...?;) nie wiem...

A jeszcze jest inna opcja, np taka ze ta osoba jeszcze nawet nie wie ze nas chce:)

Gość gość
Bardzo fajnie to umiesz wytlumaczyc :-P teraz tylko pozasteje w to wierzyc ;-) tylko kiedy sie kocha bez wzajemnosci ciezko to przyswoic

Gość gość
zapytaj żonę

Gość gość
bo pewnie traktowałeś ją źle a teraz jęczysz

Gość gość
GoscM dziekuje ze mna rozmawiasz :-) przezylas kiedys to? Odzylas?

Milo:) hmm cos w tym rodzaju, ale teraz wiem ze to nie byla milosc prawdziwa, platoniczna i bylo to dawno temu. Teraz jestem w innej sytuacji nieco...

Gość gość
Mimo wszystko boli bardzo :-( a mozesz cos wiecej powiedzieć o tej innej sytuacji? Moze ci ulzy a moze podpowie to innym w ich problemach? :-)

Stare dzieje, bylam malolata. Pozniej jak juz mialam troche wiecej rozumu w glowie to patrzylam na to z wiekszym dystansem, pozniej jeszcze wiekszym, az zrozumialam swoja glupote nie serca a mozgu:) spotykalam roznych facetow pozniej troche sie bawilam i wgl. Jeszcze pozniej kiedy bylam zupelnie wolna od tego uczucia poznalam bardzo w porzadku mezczyzn, no i zakochalam sie prawdziwie w wyjatkowym panu....ale to juz inna bajka na ze dwie strony;)

No i oczywiscie wtedy kiedy bylam malolata bylam bardzo zakompleksiona i wgl...to tez o czyms swiadczy..