Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BasiaKakaka

Jak schudnąć po porodzie?

Polecane posty

Gość Wednesdaydrunk
Podczas ciąży i zaraz po porodzie rozpieszczałam się kosmetykami Mama Care Efektimy. Co się miało wciągnąć to się wciągnęło a skóra jest jak nowa.

Gość Belanna Torres
Też miałam Mama Care. Przywróciła mi wiarę w kosmetyki.

Gość King Archon
Mama Care na pewno fajnie ujędrnia. Też miałam.

Gość Arielka09
Ja po porodzie czułam się jak taki balon z którego uszło powietrze. Kocham swoje dziecko najbardziej na świecie, ale przyznaję że moja poprzednia figura po porodzie nie istniała. Jako że nie miałam ani siły ani czasu na odchudzanie, to postawiłam na suplement diety iqgreen, pomyślałam aa raz się żyję. I ku mojemu zdziwieniu powoli zaczęłam chudnąc. Trochę to trwało, ale w końcu osiągnęłam wagę z przed ciąży.

Gość malwina199
Oj tak swoje pociechy kochamy jak nikogo innego;) ale moja waga po porodzie była 24kg do przodu wiem wiem dużo ale w końcu wzięłam się za siebie.Zamówiłam sobie Afrykańskie Mango http://szczupla-kobieta.pl zaczęłam jeść regularnie plus spacery wieczorne 3x w tygodniu 2-5km i tak sobie chudnę;) 2 tygodnie 4kg!

Hej dziewczyny dla mnie najlepszym rozwiązaniem było zapisanie się do dietetyka... W ciąży przytyłam 27-28 kg i w żaden sposób nie mogłam tego zrzucić... męczyłam się około 4 lat "w nie swoim ciele" i nie bardzo wierząc w jakiekolwiek efekty zapisałam się do dietetyka... W pierwszym tygodniu schudłam 2,5 kg. Bardzo mnie to zmotywowało do dalszego działania. Później niestety waga zatrzymała się ale ja się nie poddałam... Po czym po kilku dniach waga znów zaczęła spadać, co prawda trochę wolniej ale jednak. Jadłam 4 posiłki dziennie w pełni się najadając. Co ważne - piłam 2 litry wody dziennie i jadłam regularnie. Miałam bardzo zróżnicowane posiłki. Takim cudem schudłam prawie 30 kg w niecałe pół roku. Dla niektórych to szybko dla niektórych za wolno ale ważne, że dla mnie akurat... Nie mam efektu jojo, ważę 3 kg mniej niż przed ciążą. I jedyne co mogę teraz zrobić to polecić Wam Panią Monikę z http://cziu.pl/ Gdyby nie ona nadal męczyłabym się sama ze sobą... Dla mnie na początku jak usłyszałam, że moje odchudzanie będzie trwało pół roku to zwątpiłam ale uwierzcie minęło szybciej niż mi się wydawało... Z tygodnia na tydzień byłam co raz chudsza... Po ubraniach świetnie było widać efekty... Znów jestem sobą :)

Gość WhyWhy
Ćwiczenia i ujędrniające kosmetyki. Tu mogę polecić akurat te z Mama Care Efektima.

Gość gość
Może jakieś wczasy odchudzające? Ja na takich byłam z mężem i dzieckiem w www.nawzgorzu.com.pl . Maż robił spacery a ja się odchudzałam.

Gość Kasia94

Ja używam produktów Mama Care  od Efektimy i mogę w 100% polecić