Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Asia1997

Dieta redukcyjna z programem 2xme, forum, wymiana doświadczeń:)

Polecane posty

Gość gość
Jestem pierwszy dzień na diecie 2xme .Przede mną jeszcze jeden posiłek a ja czuję się strasznie objedzona.Czy tak powinno być.Mam 53 lata,sporą nadwagę i chciałabym schudnąć.

Gość rodaczka
Hej Ania :) Jestem na etapie wdrażania się w temat :). Potrzebuję kilku dni na przeczytanie książki i zaplanowanie posiłków, treningów itp. Chcę spróbować więc możemy wymieniać się inf, przepisami i doświadczeniami na temat tego programu. Myślę, że od nowego tyg wystartuję! Będziesz ze mną? Pozdrawiam, Asia

Gość gość
Ja jestem 1,5 miesiąca. 6 kg na minus, 12 cm mniej w pasie!!

Gość gość
A skąd bierzecie pomysły na posiłki?

Gość megilub
ciekawa jestem dziewczyny czy wytrwałyście...ja dopiero zaczynam...ale chcę spróbować...bo na mnie nic juz nie działa...

Gość gość
Razem z chłopakiem przeszliśmy na te dietę. To dopiero początki. Mamy jednak nadzieję że będzie działać! Dodam jeszcze że u mnie będzie ciężej z powodu problemów z tarczyca -hashimoto. Życzę wszystkim wytrwałości

Gość Jastorek
Teraz inspiracji i pomysłów na diete jest taka dużo, że naprawde jest w czym wybierać i z czego korzystać!! Aż żal nie spróbować... ;) To nie to co jeszcze przed kilkunastoma laty, gdzie naprawde brakowało źródeł i wiedzy jak najlepiej sie odchudzać. Mnie do ćwiczeń i odpowiedniej diety zacheciły artykuły ze strony https://www.budujmase.pl/diety/przykladowe-diety Wszystko bardzo ładnie rozpisane jeśli chodzi o diety na redukcje i na rzeźbe. Dzieki treningom i diecie udało mi sie osiągnąć wygląd, o jakim mogłem kiedyś tylko pomarzyć.