Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mada74

3 tyg bez sexu

Polecane posty

Gość Mada74

Mój partner mnie ignoruje , nie uprawiamy sexu od 3 tyg, ja juz nie mogę, oszaleję chyba.

Gość gość
Probowalas inicjowac?

Gość gość
Setki razy, nic juz nie rozumiem, nie było tygodnia byśmy się nie kochali. Oboje uwielbiamy sex i dobraliśmy sie idealnie. Na 100% wiem ze nikogo miedzy nami nie ma ( sprawdziłam) Jesteśmy otwarci na zabawy, sex sprawiał nam dużą przyjemność . Od 3 tyg wciąż słyszę nie i nie, głowa boli, brzuch boli, musi cos zrobic , cos naprawić, jest zmęczony . Pytałam co się dzieje, nie dostałam odpowiedzi. Dla mnie 3 tyg to bardzo wiele, umysł i ciało szaleje

Gość gość
Podejrzana zmiana.

Gość gość
mada i jak ty to wyczymiesz? :O

Gość gość
musi kogoś mieć skoro ciebie nie chce innego wyjaśnienia nie widzę no może jeszcze być tak że po prostu przestałas go krecić znudziłaś mu się\ przestał cię kochać...

Gość Mada74
Przestał mnie kochać , okrutne ale byc może prawdziwe, nic nie trwa wiecznie. Wiedziałam ze przyjdzie taki dzień co nie znaczy ze łatwo sie z tym pogodzić . Więc teraz tylko wspólne dziecko i kredyt hipoteczny, cóż ....... Dzięki, czasem taka prawda prosto w nos pomaga, człowiek oszukuje się ile tylko może .

Gość Mada47
Ok wiec Ty zamiast parasolki kup sobie kalosze , przecież jedno i drugie na deszcz, ale czy kalosze osłonią głowę przed deszczem, a parasolkę założysz żeby przejść przez kałużę ?

Gość Rescator 555
Codziennie muszę mieć w tyłeczku sprawnego peniska. Dzień bez posuwania w doopcię to dzień stracony.

Gość gość
Ja pól roku na. Rencznym jadę

Gość gość
Może dziś