Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 zawiedziona26

facet gra na dwa fronty

Polecane posty

Go艣膰 zawiedziona26

witam wszystkich, pierwszy raz wpl膮ta艂am si臋 w tak膮 dziwn膮 sytuacj臋 i nie wiem co o tym wszystkim s膮dzi膰. Mianowicie, od czterech miesi臋cy spotykam si臋 z facetem 7 lat ode mnie starszym. Wszystko by艂o 艣wietnie, kontakt mieli艣my ze sob膮 ca艂y czas, spotykali艣my si臋. M贸wi艂 偶e mu zale偶y, 偶e nie jestem dla niego jak膮艣 tam przygod膮 i 偶e chce czego艣 wi臋cej. Ci膮gle okazywa艂 偶e jestem dla niego wa偶na, nawet o w艂asnych koleg贸w potrafi艂 by膰 zazdrosny. Ja od poczatku nie wierzy艂am w to za bardzo... facet po 30 dalej sam, podejrzewa艂am 偶e co艣 musi by膰 nie tak. I jak wysz艂o niedawno nie myli艂am si臋. Oko艂o dw贸ch tyg temu mieli艣my powa偶n膮 rozmow臋, chcia艂am wiedzie膰 jak on wyobra偶a sobie nasz膮 relacj臋. Wtedy us艂ysza艂am : 偶e chce sp臋dza膰 ze mn膮 ka偶d膮 woln膮 chwil臋, 偶e b臋dzie t臋skni艂 (bo akurat wyje偶d偶a艂)i 偶e mu zale偶y. Od tygodnia nie mieli艣my ze sob膮 kontaktu, a偶 przez przypadek dowiedzia艂am si臋 偶e pojecha艂 na kilka dni z jak膮艣 lask膮. My艣la艂am 偶e kto艣 tu sobie ze mnie 偶artuje, co to mia艂o by膰 i co to za dziwna akcja. Nie odzywa艂am si臋 nic, by艂am ciekawa czy jak wr贸ci b臋dzie mia艂 tupet jeszcze si臋 do mnie odezwa膰. Nie myli艂am si臋, facet jest facet gdy tylko wr贸ci艂 odezwa艂 si臋. Pyta艂 czy t臋skni艂am, 偶e nie odzywa艂 si臋 bo mia艂 du偶o na g艂owie praca. Udawa艂am 偶e o niczym nie wiem, chocia偶 mia艂am dowody bo ta dziewczyna wrzuci艂a na fb z nim zdj臋cia. Ci膮g艂am t膮 jego gr臋, by艂am ciekawa czy przyzna si臋 sam. Nawet jak pr贸bowa艂am co艣 podpyta膰 zero mia艂 ci膮gle jakie艣 wym贸wki. Dzisiaj do mnie napisa艂, zebra艂 si臋 tylko na to 偶eby mi powiedzie膰, ze p贸ki co nie chce si臋 wi膮za膰, ale chce mie膰 dalej ze mn膮 kontakt, chce si臋 spotyka膰 i 偶eby艣my tak dalej mi艂o sp臋dzali czas jak wcze艣niej. Ja w to nie wierz臋! Jak mo偶na by膰 tak pod艂ym cz艂owiekiem!? Ju偶 nie chodzi o mnie bo ja akurat wszystko wiem, ale o t膮 pann臋, co on chce si臋 spotyka膰 ze mn膮 za jej plecami?! Gdzie tu uczciwo艣膰?!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
ZAJEEBA膯 CI ???

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzisiaj do mnie napisa艂, zebra艂 si臋 tylko na to 偶eby mi powiedzie膰, ze p贸ki co nie chce si臋 wi膮za膰, ale chce mie膰 dalej ze mn膮 kontakt, chce si臋 spotyka膰 i 偶eby艣my tak dalej mi艂o sp臋dzali czas jak wcze艣niej. Ja w to nie wierz臋! Jak mo偶na by膰 tak pod艂ym cz艂owiekiem!? Ju偶 nie chodzi o mnie bo ja akurat wszystko wiem, ale o t膮 pann臋, co on chce si臋 spotyka膰 ze mn膮 za jej plecami?! Gdzie tu uczciwo艣膰?! xxx ale oczywi艣cie b臋dziesz si臋 z nim spotyka膰, prawda?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Zapisz te wszystkie wiadomo艣ci d niego, a potem spotkaj si臋 z t膮 pann膮 i jej to poka偶, to facet zostanie sam, a ty nie b臋dziesz mia艂a poczucia winy, 偶e nie zareagowa艂a艣 na to jak on j膮 cyka i oszukuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
21:46]

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"ale oczywi艣cie b臋dziesz si臋 z nim spotyka膰, prawda?" A co Ci do tego? Chc臋 sprawdzi膰 jak On si臋 zachowa dalej, jestem ciekawa po prostu jak bardzo pod艂ym by膰 mo偶na...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zawiedziona26
Przyznal mi si臋 wreszcie, 偶e jest doradc膮 finansowym i chcial mi sprzeda膰 jakies ubezpieczenie. I dlatego spotyka艂 si臋 - jak to okre艣li艂 - z delikatnie m贸wi膮c malo atrakcyjna lask膮 :(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
muj facet gra na 4 fronty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zawiedziona26
Widz臋 ze ktos sie podszywa pode mnie. Robi si臋 bardzo 艣miesznie. Wczoraj rozmawiali艣my ze sob膮 offen proponuje mi spotykanie si臋, zebym do niego przychodzi艂a. Planuje nawet wsp贸lne wyj艣cia. 呕enada!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witamy w 艣wiecie m臋偶czyzn! :) To nie tak, 偶e on jest pod艂y. Tak postepuje 80% facet贸w, niestety. To typ, kt贸ry nie my艣li powa偶nie o kobietach i trwa艂ych zwi膮zkach. Podziwiam Ci臋, 偶e dalej ci膮gniesz t膮 dziecinad臋. Nie tra膰 swego cennego czasu kobieto i po prostu urwij kontakt z tym ch艂opczykiem. Nie b膮d藕 desperatka, bo tylko takie kobiety daj膮 przyzwolenie na istnienie i gierki takich w艂a艣nie facecik贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zawiedziona26
"Ustalili艣my" 偶e nasza relacja zostaje tak jak by艂o na pocz膮tku, z tym ze on jeszcze nie wie 偶e kiedy sie spotkamy po 艣wi臋tach (tak ustalili艣my) chc臋 mu powiedzie膰 ze wiedzia艂am o wszystkim jak tylko wr贸ci艂 z wyjazdu i ze ci膮g艂am ta jego gr臋 zeby zobaczy膰 do czego jest jeszcze zdolny. Chce przekona膰 sie czy bedzie mia艂 mi cos jeszcze do powiedzenia i zobaczy膰 te jego min臋 gdy mu o tym mowi臋. Fakt faktem bedzie mi trudno zako艅czy膰 ta znajomosc bo nie ukrywam ze jest czy by艂 wa偶ny w moim 偶yciu.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Realnie ci m贸wi臋 szkoda nerw贸w i olej go, urywaj kontakt i tyle. Jak b臋dziesz si臋 spotkasz z nim 偶eby mu to wszystko powiedzie膰, to jeszcze si臋 wkurzy i co艣 ci zrobi, a to i tak nic nie zmieni. Jedynie co mia艂oby sens, to pogada膰 z ta jego drug膮, 偶eby wiedzia艂a na czym stoi i mia艂a czyste sumienie.

Udost臋pnij ten post