Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zajrzyj prossze

Jest we mnie dużo miłości.Potrafiłbym kogoś pokochać więc dlaczego jestem sam?

Polecane posty

Gość Zajrzyj prossze

Wiem że nie jestem najpiękniejszy i też nie najbogatszy ale staram się temu zaradzić. Mam potrzebę miłości chcę kochać i być kochanym. Jestem dość nieśmiały ale tylko na początku. Wynika to z tego że w dzieciństwie nie miałem za wesoło. Pytanie do starszych bo ja mam 24lata i się na tym zastanawiam czy są osoby które nigdy nie zaznały miłości ??

Tak np ja Byłem w takiej samej sytuacji inic się do tej pory nie zmieniło mam 32lata

Gość Zajrzyj prossze
Ale naprawdę nigdy żadna dziewczyna nie zwróciła na ciebie uwagi nie chciała zagadać byłeś na randkach internetowych?

Gość gość
Autorze, a co Ty robisz, żeby tej miłości wyjść naprzeciw?

Gość Zajrzyj prossze
Na razie skupiam się na zarabianiu pieniędzy i muszę zadbać o siebie jestem trochę zaniedbany. Ale powoli powoli wychodzę na prostą. Wiem że takim osobą ciężko jest kogoś poznać bo ja na starcie czuję się gorszy od innych.

Gość gość
Ale można zarabiać, dbać o siebie i wychodzić do ludzi, poznawać. Jadno ne wyklucza drugiego. :)

Gość Zajrzyj prossze
Poznaje ludzi ale np:pełno blizn i trądzik, mam popsute zęby wież mi nie czuje się komfortowo za leczenie płacę duże pieniądze a na razie niewiele zarabiam i powoli mi to idzie. Wstyd mi się pokazywać ludziom gdzie reszta nie ma takich problemów ja pochodzę z wielodzietnej rodziny gdzie rodzice mieli swoje dzieci w D00pie. Jedyne co mogę komuś zaoferować to nie wygląd i nie pieniądze. Ale dobre serce to jedyne co mam.

Gość gość
Blizny po trądziku, znam ten problem, sama z tym walczę. Widzisz, brak pieniędzy, czy tam blizny, nie moga Cię ograniczać. Masz dobre serce, w dzieciństwie pewnie sporo przeszedłeś, więc pewnie jesteś dobrym człowiekiem, a to coś cudownego. Piszesz o kasie, chcesz żeby kobieta poleciała na Twoje konto w banku, czy na Ciebie?

Gość Zajrzyj prossze
Nie chodzi o kasę żeby ją imponować.

Gość gość
Jestem w podobnej sytuacji co ty tyle że juz mam 33 lata, może nie mam blizn po trądziku ale moje zęby są trochę krzywe, uszy mam odstające a do tego jestem niski (164), i tak jak ty czuje się gorszy od innych, zapisałem się na portal randkowy, tylko że nie potrafię sam zagadać, a mój profil nawet nie jest odwiedzany.

Jak byłem w szkole podstawowej była zainteresowana i w liceum chyba ale nie nie chodziłem z żadną na randce też nie byłem

Gość gość
A w ogóle to sam zagadujesz do dziewczyn, czy raczej nie. Masz jakieś koleżanki?

Gość Zajrzyj prossze
Mam koleżankę z pracy z nią mogę rozmawiać na wszystkie tematy. Sam nie zagaduje do kobiet bo jestem nieśmiały i zaniedbany.