Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rosaliiee

ktory jest ojcem ??

Polecane posty

Jestem w 5 tygodniu ciazy . Wiem dokladnie kiedy mialam ostatnia miesiaczke bo prowadze kalendarzyk na telefonie .. Ostatnia mieisaczeke mialam 16 lutego . Wspolzylam bez zabezpieczenia gdzie doszedl we mnie 26 lutego gdzie szansa na ciaze byla srednia . Po 4 dniach przespalam sie z bylym wdzien owulacji .. ale nie doszedl we mnie.. fakt przespalismy sie 2 razy i jest mozliwoc ze nie " wyskoczyl " o czasie .. ale slyszlalam kiedys ze podobno w sluzie sa plemniki ?? .. Czy plemnikiprzezyly by 4 dni do oulacji ?? Czy bardziej prawdopodobne ze zaplodnily mnie plemniki ze sluzu ?? Meczy mnie to cholernie bo nie wiem co bardziej jest wiarygodne .. za 5 tygodni moge zrobic dopiero test na ojcostwo .

Gość gość
Bardziej prawdopodobne że były jest ojcem

Gość gość
Też uważam, że były. Kiedy jest dokładnie owulacja tego nigdy nie wiesz. Objawy owulacji, jeśli takie miałaś mogą występować przed, w trakcie, jak i po owulacji. Więc możliwe, że owulacja wystąpiła wcześniej

Gość gość
Badanie na ojcostwo można zrobić dopiero po narodzinach....

Gość rosaliiee
Czyli jednak prawdopodnobnie jest moj byly bo to bylo w dzien owulacji ?? i nie wazne ze bez wytrysku ?? .. czytalam troche o plynie ejakulacyjnym gdzie sa plemiki .. Ehh to moje pechowe zycie :/

Gość gość
Nie przesadzaj z tym pechem, jest zabawa - są skutki:)

Gość gość
Fuj bleeh a oni wiedzą o sobie nawzajem ? Hehe ciekawe jakby sie potencjalny tatusiek dowiedział że co 4 dni bez gumy wskakujesz na innego q-sa ...::::::::::::::::::::::::::)

Jeezu ludzie !! Po to bede robic testy zeby wiedziec sama dla siebie kto jest ojcem a nie sobie wybrac tatusia . Praw i tak nie dostanie bo zjednym juz sie wystarczajaco sadzilam !! Tak to juz jest jest Twoj partner nie potrafi Cie zaspokoic ^^ . Chcialam sie dowiedziec jak wy to widziecie z tym ojcem, a nie juz wpychac sie z lapami w moje zycie prywatne !!

Gość gość
Nie pech, tylko k******o. Przez takie lafiryndy faceci nas nie szanują...

Gość gość
13:15 widocznie jestes taka sama, skoro facet cie nie szanuje[ cześć]

Ja pierdo*e to mogl co ze spba zrobic zebym cokolwiek chociaz czula z naszego wspolzycia .. rozmowa nawet nie pomogla wiec juz po jakims czasie cos cie lapie ze jednak masz tego partnera a nie jestes zaspokojona !! Najedzony w domu nie je na miescie .. Raz jedyny tak zrobilam i nie mowie bo dobrze sie z tym nie czuje !! i potrafie sie przyznac wiec zejdz ze mnie !!

Ahaaa .. I pytalam o ojcow a nie zebyscie sie wypowiadaly o moim zyciu prywatnym !!

Gość gość
Niezła puszczalska zdzira z ciebie

Gość gość
No i co sie czepiacie? Robi to , co większośc facetów. No ale oczywiście jak facet zdradza, to wina żony bo mu nie dogadza. A jak babka skoczy w bok, to też jej wina:O kochana kafeteria

Gość gość
Najlepiej jak dziecko będzie podobne do byłego jak dwie krople wody. Hahahahaha Ale wtedy zaliczysz wtopę. Dostaniesz kopa w dupsko od obecnego, aż podskoczysz. Kłamstwo ma krótkie nogi.

Gość gość
Autorko, myślę, ze mąż jest ojcem. Nie było wytrysku z tym drugim więc marne szanse.

Gość gość
Niech lepiej zbada się na HIV weneryczne i HPV -jak meżowi na penisie ropnie czy kłykciny wyskoczą to może zacznie coś podejżewać ...(:::::::::::::::::):

Dobra moze wyjasnie cos niektym szmata tutaj !! Gbyby facet potrafil zaspokoic to nigdy bym nie zdradzila !! Po drugie nie jestem z nim i mialam na tyle odwagi ze sie przyznalam ze go zdradzilam i to nie byl maz !! .. po trzecie nie czulam nic do niego wiec zejdzcie ze mnie bo mialam na tyle odwagi zeby sie przyznac a dziecka nie usnac !! Jak wy jestescie zdradzane to ile zalu wylewacie a teraz ja jestem najorsza ? Mam to akurat w czterech literach i powtazam juz ktorys raz ze chcialam znac wasze zdanie tylko na temat ojca !!!!!!!!

Gość gość
Autorko,luz:D łone takie podminowane, bo teraz jedna z druga żrą pazury czy to nie przypadkiem ich misio poszedł z tobą w tango.

Gość gość
No ale tutaj co druga ma Sebę lub Janusza za granicą na budowie, wiec wiesz...obawa jest :D

ja wiem ze macie beke ze mnie :p ale ja pytam serio :/ Zadalam wam pytanie a dostalam odpowiedzi jaka ja nie jestem i co to sie w moim zyciu nie dzieje .. to juz moja sprawa bo o wypowiedz z tej kategorii nikogo nie pytalam !!

Gość gość
jeżeli cie to nie interesuje, co inni o tobie myslą, to dlaczego się tak wściekasz? Chyba jednak trochę zabolała prawda, która usłyszałaś.

Nie nic nie zabolalo .. Nic nie napisalam o swoim zyciu prywatynym za to niektore osoby juz mi ulozyly zyciorys i to nie jeden .. Zlalabys to ?? bedac w ciazy ?? Nie prosilam do cholere o pisanie kiem jestem w czyjis oczach .. ale widac ze nie potraficie czytac ze zrozumieniem tylko trzeba d***bac swoje ostatnie zdanie zeby az sie lepiej poczuc

w ogole ile jest komentarzy ?? a na konkretny temat sa moze z 3 .. ale oceniac kogos nie znajac sytuacji to juz lecicie pierwsze !

Gość gość
Sama się pakujesz w bagno, a potem ence pence, w której ręce.. Każdy z nich może być ojcem. Normalnie, jak facet nie zaspokaja, to się odchodzi, a potem wskakuje na innego. A teraz to sobie zgaduj. Tylko dziecka żal. Ilu ono jeszcze tatusiów będzie miało.. Ho ho..

Gość gość
Wydaje mi sie ze byly chlopak jest ojcem. No ale to tylko badanie DNA Ci zostaje ;) piszesz ze stosunek byl 2x. Nawet jesli byl to stosunek przerywany a pozniej wystapil wytrysk to za tym drugim razem nastepny stosunek przerwywany mogl cie zaplodnic (jezeli 2 stosunki odbyly sie w niedlugim czasie po sobie) No i ogolnie zawsze jest tam mniejsze czy wieksze ryzyko jesli nie ma zabezpieczenia ZOSTAJE CI TYLKO test dna zeby byc pewnym ;)