Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niczyja12345

Czy powinnam się martwić ?

Polecane posty

Hej :D mam 18 lat , mój chłopak jest o 3 lata starszy od pewnego czasu zauważyłam, że po mimo tego, że jest dostępny na fb to mi nie odpisuje na początku pomyślałam, że najzwyczajniej w świecie poszedł gdzieś i po prostu się nie wylogował lub nie wyłączył urządzenia i dlatego jest dostępny, ale parę dni temu gdy był u mnie zapomniał się wylogować a ja jak to kobieta jestem wścibska i zaczęłam sobie czytać jego wiadomości ( wiem, że nie powinnam tak robić i nie czuje się z tym dobrze ) i okazało się, że w czasie kiedy mi nie odpisuje pisze sobie z innymi koleżankami..co mam robić ? jak się go zapytałam czemu mi nie odpisuje to powiedział, że po prostu nie siedział na Facebook'u niby błahy problem i wgl ale trochę się martwię, że mnie okłamuje oraz jestem troszkę zazdrosna. Proszę pomóżcie mi :* zapomniałam dodać, że jesteśmy ze sobą 4 msc ale znamy się już od 2 lat.

Gość gość
Tak się zaczyna. Mój też się wymigiwal i odpisywał po 2-3 godzinach , aż w końcu znalazłam jego wiadomości na laptopie z laskami ze stron z dzi/w/kami a ten nawet wtedy mówił ze to reklamy

Gość gwoli wyjasnienia
Obojetnie co zrobisz mysle, ze wasz zwiazek nie ma przyszlosci. Jesli chlopak juz po 4 miesiacach szuka wrazen po boku to cie po prostu nie kocha i dalsze bycie razem nie ma sensu. To jedynie strata czasu. Nawet jesli bedzie ci wciskal klamstwa i ze juz nie bedzie tak robil to...bedzie, tyle, ze bedzie sie lepiej kryl. Wiem, przykre, ale takie jest zycie.

Gość gość
Nic jak nie będzie chciał to i tak go nie zatrzymasz, poza tym to że nie odpisuje tobie a odpisuje innym, nie znaczy że szuka wrażeń na boku, po prostu czasem trzeba odsapnąć od dziewczyny, nie można być non stop w kontakcie, bo znajomi też są ważni.

Gość gość
Skoro czytałas te rozmowy, to o czym były? Zwykła gadka o pogodzie i kolacji, czy Cię zdradza?

Gość gość
Wyobraź sobie autorko że oprócz dziewczyny my faceci mamy także kolegów i koleżanki z którymi utrzymujemy kontakt, nie oczekuj że facet będzie natychmiast odpowiadał na twoje wiadomości, bo może być zajęty rozmową z kimś innym, nie jesteś pękiem świata.

Wiem, że nie jestem pępkiem świata i rozumiem, że można mieć kolegów i koleżanki bo to jest normalne sama takowych posiadam tylko, że ja go nie okłamuje i mu odpisuje jak jestem, uważam także, że jeśli mnie kocha nie musi ode mnie odpoczywać bo nie widzimy się codziennie (nie ma takiej możliwości) więc chociaż zostają nam wiadomości . Rozmowy są o różnych d**erelach ale jednej dziewczynie się zwierzał mi kompletnie nie powiedział,ze ma jakiś problem. Uważam, że partner powinien być przyjacielem i zabolało trochę jak mi tego nie powiedział a jakieś innej lasce tak.