Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego niski facet ma tak ciężko.

Polecane posty

Gość gość

Jakiej kobiecie podoba się niski facet, my mamy już od małego pod górkę. Życie jest nie sprawiedliwe. Niski samotny facet.

Gość gość
Niski tzn ile wzrostu?

Gość gość
Poniżej 170 a bliżej 160

Gość gwoli wyjasnienia
Ale istnieja tez niskie kobiety. Glowa do gory!

Gość gość
kto kocha nie patrzy na to

Gość gość
Tak tylko one chcą zawsze wyzszych.

Gość gość
To ile masz dokładnie i ile lat

Gość gość
Mam 164 i 33 lata.

Gość gość
To ile masz dokładnie i ile lat?

Gość gość
Jak pisałem mam 164 i 33 lata. Już więcej nie urosne, nie jestem gruby moja waga wacha się między 61 a 65 kg. Wygląd mało atrakcyjny. Niski samotny facet.

Gość gość
Niski facet jest jak laska z małymi cyckami. Mało kto ich chce, ale czasem z braku laku...

Gość gość
Nie da się aby każdy miał tak samo lekko. Większość niskich facetów, których znam i tak ma żony/dziewczyny.

Gość gość
Ja mam 170 i miałem kobiete 9/10 mądrą i z dużym biustem więc wzrost to nie wyznacznik. Ona miała 165.

Gość gość
Ja mam ponad 2 i jeszcze ciezej. 27 lat i nigdy zadnej dziewczyny. Moze niskim byc jest zle ale wysokim jeszcze gorzej.

Gość gość
Ale pieprzycie głupoty. Żal mi was. Albo i nie żal. Meczcie się ze swoją głupotą. Gdyby tak było jak uwazacie że dziewczyna gruba albo z małymi cyckami albo jeszcze z czymś innym albo niski facet albo zbyt wysoki albo gruby albo za chudy to by na świcie w ogóle nie było żadnych par.

Gość gość
OSOBOWOŚC!!!!!!!!!!! to podstawa... musicie być nudni i zakompleksieni, skoro nie udało się wam, albo jeszcze nie trafiliście na swoją kobietę. Znałam jednego chłopaka, o którym koleżanka mówiła: mały, łysy, z krzywymi nogami. ALe miał tak kapitalny charakter, że niejedna dałaby się do ołtarza zaprowadzić, niejednej serce złamał. Drugi, instruktor jazdy, nie za wysoki, niższy ode mnie - mam 170, na dodatek z nadwagą. No prawie się w nim zakochałam :-D gdybyśmy nie mieli własnych rodzin, na pewno zostalibyśmy parą.... więc chłopaki, głowa do góry!

Gość gość
Jak mam pokazać jaki mam charakter jak żadna nie chce spojzec, znajomi już się pichajtali to i nawet nie mam z kim do pubu czy gdziekolwiek się udać. A zresztą przy nich czuje się jak piąte koło u wozu( potrzebny tylko wtedy gdy czegoś potrzebują), a ja naiwny zawsze się nabieram.

Gość gość
Jedynie siostry czasami powiedzą że przyszła żona będzie miała ze mną dobrze. Ja już nawet siły nie mam żeby udawać że wszystko jest w porzadku.

Gość gość
Ja mam równe 170 cm ale podeszłem do tego tak; kobiety noszą szpilki,pushupy i robią makijaż, kłamią ile wlezie. Poszedłem tą drogą i noszę buty z 7 cm obcasem (nic nie widać bo obcas jest w środku nie na zewnątrz). Na brak kobiet nie narzekam i jestem regularnie w związkach.

Gość gość
Ja nie mam zamiaru udawać kogoś kim nie jestem. Mnie osobiście podobają się dziewczyny z małymi piersiami. Niski samotny facet.

Gość gość
Niski, samotny i jeszcze ukryty gej do tego jak widać po tym wpisie o biuście.

Gość gość
gejem może ty jesteś, i dlatego warczysz na innych bo sie boisz przyznać. Ale nie będę się z idiotami kłócił bo sprowadza do swojego poziomu a później zalatwia doswiadczeniem

Gość gość
Świąteczny nastrój jeszcze wam się nie udzielił, zajadle jak zawsze.

Gość gość
Nie wszystkim podobają się duże biusty. Ja sobie dałam zmniejszyć, żebym nie musiała nimi grać w piłkę nożną na starość. Wielkie cyce są nieeleganckie, podobają się zbokom i wieśniakom :-(

Gość gość
Nergal też wzrostem nie grzeszy, a laski lecą na niego. Niscy też mają branie, jak widać

Gość gość
albo nieboszcczyk Gosiewski, ten polityk, co to zginął w katastrofie smoleńskiej. Taki niski, a miał dwie żony, więc podobał się kobietom

Gość gość
Mój sąsiad też niski, 164 w kapeluszu, ale inteligentny i co najważniejsze okasiony to się ożenił w końcu

Gość gość
nie chciałem być zajadły, to nie jest moja natura ale będąc samotnym takie oskarżenia bolą bardziej. A świąt jakoś nie czuje bo mieszkam za granica i spędzam je samotnie.

Gość gość
co do Nergala to celebryta tam wzrost sie nie liczy to samo bylo z śp. Gosiewskim.