Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zabieg, zapalnie pęcherza u kota, cena

Polecane posty

Gość gość

Hej, mój kot strasznie cierpiał, miał twardy brzuch i nie oddawał moczu, tak jak mi się wydawało ma problemy z oddawaniem moczu (pewnie zapalenie pęcherza). Weterynarz cały zabieg i leczenie wycenił mi na 530zł (wizyta, płukanie pęcherza, usg, badanie krwi, cewnikowanie, leki) czy to jest normalna cena?

Gość gość
nie wiem czy normalna ale podobno te ceny są z kosmosu dlatego zwierzatka nie dla biednych raczej... dopoki kotek czy piesek zdrowy to super, ale jak zachoruje to masakra...

Gość gość
Zależy od weterynarza, bo oczywiście każdy ma inne ceny. Ja ze swoim kotkiem zawsze chodzę do http://wetfranciszek.pl/ , to bardzo dobra, uczciwa przychodnia i ceny też mają rozsądne.

Gość gość
Ja płaciłam 600 zł i nie uważam, że to cena z kosmosu.Uratowali mi kota , dlaczego mają pracować charytatywnie? Za takie pieniądze to u dentysty niewiele wskórasz, weterynarz ma z własnej kieszeni pokrywać koszty leczenia cudzych zwierząt? To pójdzie z torbami. Zwierzęta nie zawsze są zdrowe i trzeba o tym pamiętać zanim zostaniesz właścicielem psa czy kota

Gość gość
Przychodnia św.Franciszka z Rudziczki i z Żor sprawdzona, polecam :-D

Gość gość
też polecam, dobrzy są i z torbami nie pójdą