Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gossdcn

niemowle w nocy cos widzi

Polecane posty

Gość gossdcn

Moja corka 11miesiecy, od kiedy moja mama przeprowadzila sie do noewego mieszkania i zawoze ja na noc do babci wstaje w nocy nie chce spac w swoim lozeczku tylko na lozku z babcia pokazuje na cos w kacie, spi spi i nagle sie rzuca, patrzy na "to" i zaczyna machac reka (jakby chciala to odepchnac). co mysliscie na ten temat? chcielismy ochrzcic corke na lato ale przyspieszymy, bo zaczyna to byc niepokojace

Gość gość
poświęć mieszkanie.

Gość gość
ddodam ze w tym mieszkaniu gdzie wprowadzila sie mama zmarl jakis starszy pan, kilka miesiecy temu

Gość gość
to moze ybc ta zmarla osoba

Gość gość
Dzieci i zwierzęta widzą duchy z tego względu, że nie mają rozwiniętych wszystkich zmysłów. Dopóki duch nie robi nic złego, nie ma co panikować ;-)

Gość gość
To samo od razub chciałam napisać co gość wyżej :)

Gość gossdcn
ten cień jest niebieski. zmarły poprzedni właściciel mieszkania , którego eksmitowano, dzięki temu my się do tegoż mieszkania wprowadziliśmy był milicjantem

Gość gość
gossdcn dziś ten cień jest niebieski. zmarły poprzedni właściciel mieszkania , którego eksmitowano, dzięki temu my się do tegoż mieszkania wprowadziliśmy był milicjantem nie rozumiem, dlaczego uzuto mojego nicku? i co to ma do mojej sprawy? nie pisalam nic o cieniu??

Gość gość
w ogóle nic nie rozumiem

Gość gość
Coś w tym może być, bo ja choć teraz zupełnie nie wierzę w takie rzeczy, to jak sięgnę pamięcią do najdawniejszych czasów jakie tylko sobie mogę przypomnieć, to mam pewne wspomnienie.. Widziałam coś, bałam się, mama wołała mnie do łóżka, ja nie chciałam podejść, bo na podłodze widziałam "coś upiornego", nie umiem tego określić, jednak byłam przestraszona. Nie wiem też na ile to były wytwory mojej wyobraźni, jak wiadomo dzieci mają ją bardzo wybujałą i czasem nie potrafią jeszcze oddzielić jej od rzeczywistości.

Gość gość
chrzcić dziecko w obecnych cywilizowanych czasach ;-) i to niby ma pomóc? :P Moim zdaniem należy ograniczyć wpływ religii na życie, co nie znaczy duchowości, ta powinna być rozwijana.

Gość gość
Spier/dalac z takimi tematami :D jestem sam w domu i juz ciarki mnie przechodza, na dodatek cos mi panele na podlodze "strzelaja" kuuuuur/waaaaa

Gość gość
Lepiej zbadaj dziecko pod kątem neurologicznym i okulistycznym. Co za ludzie, bzdury gadacie jak w średniowieczu!

Gość gość
U nas w mieszkaniu nie ma problemu, gdy tylko spi tam u mamy a swojej babci to w nocy sie budzi patrzy na jeden punkt. A najbardziej przerazilo mnie, iz mama wytlumaczyla to tak ze corka usnela z nia na lozku mama czuwala i nagle corka g***townie sie obrocila, wygladalo to tak jakby ja ktos przerzucil. Mialysmy z moja mama jak ja bylam dzieckiem rozne sytuacje zwiazane z duchami. rowniez balam sie zostawac sama w domu, kilka dni temu gdy bylam sama u mamy zrobilysmy babski wieczor z winem kieliszek SAM sie przesunal. To byla dopiero pierwsza lapmka wina, wiec to nie zwidy

Gość gość
istanieja dziwne energie, nie powinno sie chodzic z dziecmi malutkimi rowniez na cmenatrz ze wzgledu na liczne dobre i zle energie

Gość gosc343434343
ochrzcij dziecko a babcia niech poswieci mieszkanie, jezeli ktos umarl tam nie dawno moze to pomoze

Gość gość
kto wierzy w takie p*****lu??????

Gość gość
ktos jeszcze mial podobne sytuacje?