Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studentkax

Mojemu chłopakowi nie chce się pracować

Polecane posty

Gość Studentkax

Mój chłopak ma 21 lat tak jak ja. Nie studiuje, nie pracuje.. Ja studiuje i dorabiam sobie weekendowo. On nie poszedł na studia poniewaz nie wiedział co chce dokładnie studiować, a nie pracuje dlatego ze twierdzi ze dla niego nie ma pracy, żadna propozycja pracy sie mu nie podoba, gra tylko w gry, siedzi w domu i nic nie robi. Wkurza mnie to. Postanowiłam z nim pogadać bo moi rodzice trochę mi tez nagadali ze co to za materiał na męża. Pogadalam z moim chłopakiem, pogorszylo to sprawę... powiedział ze go zdenerwowalam tym i uświadomiłam ze jest beznadziejny i ze teraz on może się załamać i coś sobie głupiego zrobić. Nie wiem co robic , on sie zachowuje jak dziecko!chce być z facetem, nie z dzieciątkiem które całymi dniami siedzi przed komputerem i gra! Nigdzie mnie nie zabiera - tłumacząc ze nie ma kasy - a tej kasy nie ma bo mu sie pracować nie chce. Kocham go szalenie ale no nie jestem głupia, nie chce żeby było tak ciągle, ze ja się staram, ja jakieś spotkania nam organizuje jakieś wypady.. A on nic... on woli siedzieć w domu i sie przytulać oglądając filmy. Poradzcie mi jak mu przegadac zeby zaczął myslec jak dorosly czlowiek,wzial sie do roboty, no i zaczal sie o mnie starac... kurcze no troche zazdroszcze kolezankom jak slysze ze ich facet wziął je na kolację do restauracji... A mój na zwykły spacer nie chce iść. Pomocy. Rodzice ostatnio też bardzo krytykują mojego chłopaka boję się ze juz go nie lubią -tacie nie podoba się ze on ani się nie uczy ani nie pracuje i mi również to się nie podoba i rozumiem rodziców. Jednak... Nie wiem juz co robic.

Gość Studentkax
niestety mimo , że mam sponsora to aż tak dużo nie zarabiam by nas oboje utrzymać.

Gość gość
Powiedz zę jak nie pòjdzie do roboty to z seksu nici. I jak chce z tąba być to ma zabrać doope do roboty i pokazać że jest facetem.

Gość gość
sorry ale zachowujesz się jak księżniczka jak twój chłopak nie spełnia twoich oczekiwań to znajdź sobie innego sponsora to jego sprawa czy gra czy pracuje

Gość Studentkax
i tak ze sobą nie sypiamy, onanizuje się a ja patrzę go to kręci. jestem tak zaspokojona przez sponsora , że już nie mam ochoty na seks

Gość gośći
Co? To jego sprawą czy gra czy pracuje? Powinien być facetem i sie pokazać !A nie być takim nierobem i siedzieć w domu na du**e.

Gość gość
Jak masz sponsora to najważniejsze. Starczy kasy dla ciebie i twojego chłopaka. Wyciśnij ze sponsora ile się da bo inaczej chłopak cię zostawi. Przecież nie każdy nadaje się do pracy.

Gość gość
"Co? To jego sprawą czy gra czy pracuje? Powinien być facetem i sie pokazać !A nie być takim nierobem i siedzieć w domu na du**e. " x x x to jego życie jego sprawa nie podoba ci się to se znajdź innego co ma robotę

Gość gość
Mam wrażenie, że nie chodzi o lenistwo, tylko alienację, depresję?, nerwicę? niechęć do działania. Ty go znasz lepiej i wiesz, co i jak było przedtem. Czy to jest stan nowy, czy zawsze miał takie skłonności, by się odsuwać od życia? Jeśli tak było i wcześniej, to znaczy, że problem jest poważniejszy i on jest na początku drogi, by w ogóle zauważyć, że z nim, jest coś nie tak. A ty, masz przed sobą niemały problem. Jeśli to nowość, to jest duża szansa, że wyjdzie z tego dość szybko.

Gość gość
gość dziś x nie rozumiesz że autorce nie chodzi o stan psychiczny chłopaka? ona ma go w d***e jej chodzi że on nie ma pieniędzy żeby jej sponsorować jak to robią faceci jej koleżanek tak ona koleżanką zazdrości

Gość gość
nie rozumiesz że autorce nie chodzi o stan psychiczny chłopaka? ona ma go w d***e jej chodzi że on nie ma pieniędzy żeby jej sponsorować jak to robią faceci jej koleżanek tak ona koleżanką zazdrości x Nie odbieram jej słów w taki sposób. Ona po prostu coś w życiu robi, gdy jej chłopak nie robi nic. To jest niepokojące.

Gość gość
no chyba w końcu będzie musiał zacząć coś robić, bo przecież rodzice nie będą go w nieskończoność utrzymywać