Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę być w ciąży ??

Polecane posty

Gość gość

Witam. Ostatnio w dzien mojej owulacji Kochałam sie z narzeczonym ( seks przerywany) po kilku dniach strasznie bolały mnie sutki, potem już całe piersi i żyły są na nich widoczne, również zauważyłam u siebie brak witam a zwłaszcza żelaza i magnezu w nocy złapał mnie skurcz łydek często jak długo siedzie mam ból ciągnący sie po lewej stronie od pleców po pośladek aż do ud, robiłam testy ciązowe wynik wyszedl dopiero po jakis 30 min dwie kreski ale na drugi dzien byl negatywny moze temu ze byl robiony przed okresem ? Okres przyszedl na czas, moze byl troszke skąbszy nie jestem pewna, po okresie nadal boli mnie delikatnie podbrzusze, żyły na piersiach nadal mam, uwiebiam kawe a teraz tak jaby nie zależy mi na niej niby wypije ale juz nie codziennie nie mam zbytnio ochoty, czy jest jakaś szansa ze to jednak ciąża ?? Dodam ze po okresie troszke częściej odwiedzam Wc i przez ostatnie dni miałam straszne wzdęcia ale chyba często je miewam, prosze o odpowiedz. Wasze zdanie jest dla mnie wazne

Gość gość
idź do psychiatry się leczyć

Gość gość
Jeżeli ten temat cie nie interesuje to nie obrażaj dziewczyny okej ??? Widocznie jestes za młoda i głupia na takie tematy ?

Gość gość
Wmawiasz sobie, bieganie do wc czy skurcze to duuuuuuzo pozniej...

Gość gość
gość dziś "Jeżeli ten temat cie nie interesuje to nie obrażaj dziewczyny okej ??? Widocznie jestes za młoda i głupia na takie tematy ? " x ciąże urojoną leczy się u psychiatry niedouczony człowieku

Gość gość
Skąd masz pewność że to ciąża urojona ?? Moze naprawde jest, pogadamy jak ty bedziesz starac sie o dziecko a nie bedzie ci to wychodzic.

Gość gość
Nie koniecznie ja przy pierwszym dziecku po terminie spodziewanej miesiaczki już biagałam do wc bo już wtedy zaczyna uciskać na pęcherz a ból podbrzusza jest oznaką ciąży.

Gość gość
19.25 Wiekiem i intelektem nie ustepujesz autorce jestes takim samym tepym trepem co ona.

Gość gość
" gość dziś Skąd masz pewność że to ciąża urojona ?? Moze naprawde jest, pogadamy jak ty bedziesz starac sie o dziecko a nie bedzie ci to wychodzic. " x rozumiem że masz jakiś uraz psychiczny albo traumę na tym punkcie ale zrozum jak test mówi nie to znaczy nie

Gość gość
Naczytałam sie troszkę tych artykułów o ciąży ale sama juz nwm. No sikania sb chyba nie wmówiłam bo jak ? Czy żył na piersiach.

Gość gość
Kobieto ja testy przy pierwszym dziecku ciągle robiłam i jakoś zawsze negatywne a teraz mam syna dwu letniego. Przypuszczam ze matka to ty nie jestes.

Gość gość
Dziewczyny prosze nie róbcie awantur, poprostu chciałam sie poradzić, jeżeli cb nie interesuje ten temat to go opuśc a nie chwal sie swoja "inteligencją". Tak wiem że testy sie mylą a krwawienie w ciąży występuje dlatego pytam.

Gość gość
Mozesz byc. Za tydzien powinnas urodzic. Co za bezmozgowiec! a te inteligentne inaczej odpisuja przechwalajac sie glupota jedna przed druga! Istna parada idiotek!

Gość gość
Co jest złego w tym że pytam bo nie rozumiem?? Nie interesuje cie ten temat to po co tu wchodzisz ??

Gość gość
droga autorko idź do lekarza to się dowiesz na 100% z logicznego punktu widzenia na 99,99% w ciąży nie jesteś

Gość gość
W jednym przyznam tym idiotką racje idz dziewczyno do lekarza, bo one tu gadają bez sensu niech sb poczytają ile było takich przypadków, testów ciązowych nie robi sie przed okresem zazwyczaj wychodzi jedna kreska nie zawsze ale często.

Gość Marinta
Możecie również zajrzeć do http://drogadosiebie.pl/test-ciazowy/ , jeżeli na temat testów ciążowy chcecie dowiedzieć się więcej. Myślę, że znajdziecie tutaj sporo informacji o testach ciążowych, które mogą pomóc wam w stwierdzeniu tego czy jesteście w ciąży.