Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta

Polecane posty

Gość gość

moze podrywać mężczyznę? Dac Jemu do zrozumienia, ze jest przystojny i wpadł w oko:)

Gość gość
nie

Gość gość
Moze!!!nieraz tego doznalem :p i wciaz doznaje ;)

Gość gość
No pewnie że może, byleby tylko nie narzucała się zbytnio, ale flirtować powinna jak najbardziej, bo tylko wtedy facet ma jasny znak że kobieta jest nim zainteresowana.

Gość gość
A jako mezczyzna chciałbys usłyszeć z ust kobiety cos takiego, ze Jego wzrok, gdy patrzy na mnie jest płomienny, przenikliwy...

Gość gość
nie

Gość gość
Jedni sa na tak, drudzy na nie:( chyba pogubiłam sie. Mysle, ze nie narzucam sie, tak mi rowniez powiedział. Panowie, czy napisanie smsa przez kobietę z zapytaniem jak minął dzien lub życzeniem miłego dnia? Czy to jest narzucanie sie?

Gość gość
Zależy jaka jest między wami relacja, jeśli dość bliska i przyjaźnicie się to sms jest czymś naturalnym, tak samo jak zaproszenie na kawę, czy spacer. Gorzej jeśli nie macie ze sobą kontaktu na co dzień, wtedy takie zapytanie może być dziwnie odebrane... ale raz się żyje, lepiej próbować niż żałować że nic się nie zrobiło. A księżniczek stąd to nie pytaj o takie rzeczy, bo większość jest samotna właśnie dlatego że czekają aż książę sam zapuka do ich drzwi i odwali za nie całą robotę, bo one przecież mają "godność" :P

Gość gość
Hello?

Gość gość
Dzieki za wypowiedz:) mysle, ze korona z glowy nie spadnie mi. Tego jestem zdania:) nie mamy na co dzien kontaktu. Na chwile obecna? Nie wiem, moze cos sie rozkręci lub nie. Raz sie zyje. Nie bede pozniej zastanawiać sie dlaczego tak a nie tak. Założyłam ten temat ponieważ czytam dookoła, zeby nie narzucać sie, miec godność i takie tam rożne cudowne porady tak wiec zastanawiam sie, czy ze mna wszystko ok;))

Gość gość
Zasada jest bardzo prosta... jeśli spodoba ci się facet do daj mu to do zrozumienia, nie ważne czy pierwszy zadziała facet, czy kobieta, jeśli druga strona będzie zainteresowana to też zacznie działać :) A jeśli chodzi o uczucia to nie ma miejsca na stanie w miejscu i zastanawianie się czy wypada, czy nie, bo to może być jedyna szansa, a drugiej możesz nie mieć. Także zapytanie co tam słychać to żadne narzucanie się, a jak facet jest zainteresowany to pociągnie rozmowę dalej.

Gość gość
Ja bym się ucieszył mnie podrywala jedna i się zakochałem więc się opłaca.

Gość gość
00:28 dzieki. To mi sie podoba:) nie mozna leżeć i czekac az książę zapuka do naszych drzwi. Czasami trzeba dopomóc szczęściu. A co mi tam:) raz sie zyje. Czy mam rezygnować z miłych chwil spędzonych razem w imie czegos tam? Nie licze od razu na wielkie love story ale o to chodzi aby wyjsc ze skorupy i zaczac cieszyc sie zyciem:) Mamy swoje obowiazki, znajomych, zainteresowania. Ja to wszystko rozumiem i mysle, ze On rowniez. Nikt nikogo nie naciska:)

Gość gość
Ale wiecie co jeszcze panowie? Nie znam sie az tak bardzo. Miałam tylko jednego partnera ale czy dobrze wydaje mi sie, ze mozna rozpoznać, gdy mezczyzna patrzy na nas wlasnie w taki inny sposob? W taki, ze...az mi goraco:))

Gość gość
I to jest najlepsze podejście, facet ci się spodobał, ale nie nakręcasz się na starcie i nie oczekujesz od razu ślubu, dzieci, itd. :P Chcesz zacząć od zwykłej, bliższej znajomości z której być może coś wyjdzie i dlatego nie czujesz strachu przed porażką i masz odwagę na zrobienie pierwszego kroku, bo wiesz że nic na tym nie stracisz, a możesz jedynie zyskać... i tak właśnie powinno być :) W takim razie życzę powodzenia i trzymam kciuki, aby się udało, może wtedy te wszystkie księżniczki zrozumieją że strać się muszą obie strony, a nie tylko jedna. Pozdrawiam

Gość gość
Nie wiem czy dziękować za powodzenie, zeby nie zapeszyć:) ale ogolnie dziekuje;)

Gość gość
Z tym patrzeniem to nie wierzyłbym za bardzo, bo to twoje subiektywne odczucie, na tym można się przejechać, bo facet może patrzeć na ciebie normalnie, a twoja wyobraźnia dopowie sobie resztę. Mnóstwo tu jest takich tematów kiedy to kobiety czują się oszukane, bo ubzdurały sobie ze facetowi zależy, tylko dlatego ze był zwyczajnie miły.

Gość gość
Jesli kobieta ma żal za nie zrekompensowane krzywdy..brak zainteresowania w temacie troska /zdrowie..to nigdy nie odezwie sie pierwsza.

Gość gość
Nie, nie chce sobie wmawiac czegos lub oszukiwać sie. Miałam jednego partnera. Znajomych tez posiadam takowych:) b Spędziliśmy miły wieczor:) tyle lat co zyje, jak i rowniez moj poprzedni partner, z ktorym przezylam kopę lat, nigdy na mnie nie patrzył w ten sposob, nawet na początku:)