Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość r

WSTAWAĆ POLSKIE GÓ'WNA DO ROBOTY ZA 1500 zł

Polecane posty

Gość gość r

RAZ RAZ

Gość gość
Lepiej miec 1500 niz 0 jak ty utrzymanku mamusi

Gość gość
hehe lepiej 1500 niż 0zł A ty gnij w domu przegrańcu

Gość gość
A ja zarabiam 1600 i tez czuje się przegrancem, autor ma rację. Co można zrobić za taka kasę?? I tak trzeba mieszkać z mamusią z taką płacą:-( Minimum 2 tysiączki i wtedy można jako tako stanąc na własne nogi, wiec nie oburzajcie się na autora bo niestety ma rację

Gość gość
ten głupek na rencie z psychiatryka znów nadaje,wy/je/bac go do piachu wreszcie smroda .

Gość gość
@07:56 zgadzam się z tobą. Jak się nie pracuje to wydaje się że te 1500 zł to bardzo dużo, ale jak sie zapier'dala po 8 godzin od pon-pt to tak naprawdę to ta kasa to jest gó'wno a nie pieniądze bo jest wprost nie proporcjonalna do włożonego wysiłku i czasu w wykonywaną pracę. 1500 zł netto za 168 godzin (etat) = ŚMIECH NA SALI

Gość gość
g€wno go to obchodzi kto ile zarabia

Gość gość
Lepiej miec 1500 niz 0, to logiczne

Gość gość
Sa tacy co maja 1500 na rękę,zona zarobi 1500 tez i sa szczęśliwi,czynszu 600zl zapłacą i żyją a Ty? Widac,ze pieniadze szczęścia nie dają.Można to wywnioskować po tym temacie,jesli miłości brak.:(.

Zbieram pieniądze na piwo und wino and wódkę i na amfetaminę oraz na kawę i papierosy! Przelejcie chociaż najniższą kwotę na któreś konto bankowe: IBAN PL 13 1160 2202 0000 0000 5891 2938 32 1140 2004 0000 3402 4174 7356 Doładujcie mi numer pre-paid w Orange: 797802798 minimalną sumą 5 zł. Zbieram pieniądze na chleb też! Nie naciągam! Chcesz to wpłać! Podaj numer gg mi swój to Ci zdjęcia wyślę mojej nagiej żony i swoje córeczki gołe!