Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cała prawda o emigracyjnych nieudacznikach.

Polecane posty

Gość gość

gość wczoraj [02:14] Niestety wielu rzeczywiscie odbija. A moim zdaniem bierze sie to stad, ze do UK przyjezdza wielu Polakow, ktorzy w Polsce chcieli byc kims i imponowalo im to co maja inni, moze ci troche bardziej bogatsi. Niestety z roznych powodow nigdy nie mogli sie wybic bo mieli za malo kasy lub po prostu nie byli dosc zaradni. W Polsce zeby moc przyszpanowac, to trzeba miec kase. W UK, wystarczy miec najnizej platna prace, zeby w kilka miesiecy moc sobie pozwolic na to, na co w Polsce trzeba harowac przez dlugie lata. Oczywiscie w UK te osiagniecia polaczkow na Anglikach nie robia zadnego wrazenia i biorac pod uwage mozliwosci w Anglii to to jest normalne nic, i i tak sa duzo ponizej krajowego przyzwoitego poziomu. Ale taki bidny ale z duzym ego Polak przyjezdza do UK i nagle po 2 miesiach stac go na BM-ke. Co z tego, ze 15 - letnia. W swojej miescinie w PL to bylby z taka 'miszczem'. No i odwala. Nagle jestem panem swiata bo moge ze swoja pensja ze zmywaka pojechac BM-ka na porzadne zakupy 2 razy w tygodniu, moge se wynajac fajne mieszkanie i ogolnie rzadze. W miescie w ktorym mieszkam jakies 90% Polakow to wlasnie ten typ. Szpanuja w swojej grupce polskich kolegow i nie wychylaja poza nia nosa, bo tak naprawde to nie maja nic, i gdyby mieli konkurowac z Anglikami z nizszej klasy pracujacej, to znowu okazaloby sie ze spadaja na to samo miejsce w rankingu ktore zajmowali zyjac marzeniami w swojej polskiej wiosce.

Gość gość
Jak go to boli, ze inni maja lepsze zycie od niego, zwija sie calymi dniami z zazdrosci. Chyba nigdy nie przestaniesz bingolu, co nie tepaku? :D

Gość gość
Lepsze życie zmywajac kible i lizać jaja hehe he

Gość gość
Wez juz przestan bingolu opowiadac swoja historie i co robisz w PLu :) my doskonale ja juz znamy

Gość gość
Lizalas jaja świnio?

Gość gość
Nie ale ty na pewno bo glodnemu chleb na mysli buehehe i ciagle o tym gada gejuch :o

Gość gość
Gada o tym bo jemu nikt jej nie liże , taką świnia brydns to nikt nie ma ochoty, nawet jego pasludna zpba . pewnie też się nie cslyjs bo jsk większość zpolskos ms zepsute zęby i smierdzi mu z ryjja Nawet tsbsy kir pomogą . ,azdrosbik i chiet człowiek . w Polsce to ludzie mają myślenie że są w rankingach .niech pracują w jakichś giwnusnych urzędach za grosze. I udaja ze są ważni

Gość gość
Wiecej bledow sie nie da zrobic? :o

Gość gość
Czep się twojej baby pisrancu .ludzie piszą z komórek

Gość gość
Ja pisze z komorki tepaku. Robie jakies bledy? No ale jak ma sie paluchy jak krowa to nie dziwne ze tyle bledow i niczego sie nauczyc biedactwo nie moze, nawet poprawiania bledow :D dobrze wiem ze robisz to bingolu specjalnie tak jak zmieniasz styl piszac jako wuefista. Ale ostatnio czesto pijesz i ci sie juz wszystko popier/dolilo. Gadaj wiecej o zarciu tepa ci/po. :D a ja zaraz uderzam na imprezke z ukochana :D wolisz nie wiedziec jaka bo zdechniesz z zazdrosci :D

Gość gość
Na kafe wchodzic specjalnie na kompie buehehehe, moze raz bylem :D ja najczesciej na kiblu jak sr/am tu pisze dla beki z wuefisty BUEHEHEHAAAAAHAHAHA

Gość gość
Przepraszam napisalem komorki? :D srednio co 3 miesiace zmieniam smartfona bo to moja pasja. Laptopa nie odpalalem od miesiecy. Teraz testuje sobie sgs7edge, sprawdz w google co to znaczy i ceny w PLU i UK BUEHRHEHAAAAAAHSHAHA moze za jakies kilka lat na niego odlozysz a ja juz wtedy bede mial s9 albo innego NOWEGO flagowca:D pozdro przyglupie wlasnie skonczylem sowite sranko wiec narka :D