Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edyta215

Kosmetyki Le Petit Marseillais

Polecane posty

Gość edyta215

Gorąco polecam kosmetyki Le Petit Marseillais, ponieważ są obłędne :) #ambasadorkaLPM

Gość dragonik7
Uwielbiam te kosmetyki. Cudownie wpływają na moją skórę a przy tym pięknie pachną. Polecam #ambasadorkalpm

Niesamowicie koi moje zmysły, relaksuje, choć na chwilę potrafi oderwać od codzienności. I powoduje, że wcale nie chce mi się wychodzić spod prysznica Po osuszeniu ciała zapach ten zostaje ze mną na dłużej i jest jeszcze delikatnie wyczuwalny na skórze nawet po dwóch godzinach. To chyba pierwszy żel pod prysznic, którego aromat tak długo utrzymuje się na mojej skórze. W trakcie prysznica zapach ten wypełnia całą łazienkę, i pozostaje tam jeszcze przez pewnie czas. Kosmetyki Le Petit Marseillais bardzo dobrze myje i oczyszcza skórę. Nie powoduje u mnie wysuszenia skóry i nie wywołuje swędzenia. Skóra po nim jest delikatna, gładka i wyraźnie nawilżona. Po zastosowaniu tego żelu nie mam potrzeby nakładania balsamu. Wiem, że ten kosmetyk zagości w mojej łazience na stałe- nie tylko ze względu na jego świetne właściwości myjące i nawilżające, ale głównie ze względu na jego cudowny zapach, który ma w sobie coś przyciągającego, coś przez co mogłabym go wąchać w nieskończoność.#ambasadorkaLPM

Gość gość
Ja też uwielbiam LePetit Marseillais i ich KWIAT POMARAŃCZY, gdy pierwszy raz zakupiłam ten zapach spodziewałam się po prostu pomarańczy, jednak woń była i jest zupełnie inna, w rzeczywistośc***achnie bardziej egzotycznie a świeżość i lekka słodycz pomarańczy łączy się w zapach który pobudza zmysły. #ambasadorkaLPMLePetit Marseillais

Gość gość
Olejek arganowy i kwiat pomaranczy wspaniale dzialaja na moja skore ,efektem jest nawilzona skora przez caly dzien ,zapach tez pobudza zmysly,doskonale sie pieni ,kapiele w nim nadaja efekt odprezenia po calym dniu ciezkiej pracy to taka mila chwila relasku .

Dla mnie super.Pierwszy raz uzywam i jestm zachwycona.Teraz już wiem co mam stosować,żeby pięknie pachnieć i mieć zdrową skórę.

Gość gość
Od niedawna stosuje żel pod prysznic z tej firmy i jestem pozytywnie zaskoczona tym jaki jest delikatny i jak mało który sprawdza się przy mojej wrażliwej skórze. Moim ulubionym zapachem jest kwiat pomarańczy, który zabieram ze sobą na wakacje. Jeszcze jedynym pozytywnym zaskoczeniem jest to że zapach utrzymuje się dłużej niż w przypadku żeli z innych firm.

Zgadzam się w zupełności z wypowiedziami moich poprzedniczek też jestem pod urokiem kosmetyków pielęgnujących Le Petit Marseillais a olejek arganowy do kąpieli i kwiat pomarańczy to już w ogóle strzał w dziesiątkę. Jest niesamowity nie dość że świetnie się pieni i dobrze myje to jeszcze nawilży dokładnie skórę i wychodząc spod prysznica skóra jest zrelaksowana delikatna i aksamitna w dotyku.#ambasadorkaLPM

Gość gość
won p***************e sciery reklamowe!!! won p***************e sciery reklamowe!!! won p***************e sciery reklamowe!!! won p***************e sciery reklamowe!!! won p***************e sciery reklamowe!!!