Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mojegrzeszki

Moja officialna strona ironicznamysz.com. Niedługo felieton o seksie analnym!

Polecane posty

Bardzo możliwe, że będę miała program w TV! Zapraszam 😘 panikroliczka.wix.com/ironicznamysz#!Wiosna-2016/o3030/56f56f2a0cf213d90db5b04d

Gość gość
Czesiek vel Dagmara Kukawska zes się podszywa dorobil. albo masz o seksie analnym z autopsji spora wiedze

Będę zgłaszała Twój post do moderacji, a jak tak bardzo chcesz, to pozew do sądu, za obrażanie moje osoby!

Gość gość
Czesiek chyba zgłaszał będzie poprawnie

W taki razie kieruję Twoje posty na drogę prawną!!!!!!! To jest nękanie i spam oraz obrażanie mojej osobowości!!!!!!!!!!!

Gość gość
satyryczka-Czesio hahahahahahaha

Gość Dagmara               Kukawska
To podszyw! Nie karmcie trolla! Nigdy bym nie założyła na Kafeterii profilu "mojegrzeszki". To jest nick zerżnięty z mojego Snapa! Pozdrawiam http://ironicznamysz.bloog.pl/

Gość gość
Czesio - blogerka hahahahahahaha

Gość gość
Czesio -Artystka ... hahahahahahahahaha

Gość Dagmara           Kukawska
Nie obrażaj mnie. Pewnie to Ty założyłeś tego podszywa. Nie życzę sobie tego! A za kradnięcie moich zdjęć ze stron powinien być paragraf ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Gość gość
Będziecie odpowiadać za moje samobójstwo ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Przez Was płaczę Wy parszywe PiSowskie gnidy ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Odpowiecie za to ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Siła wyższa Was ukarze ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Gość gość
oj Czesio ...Czesio Ty Ironiczna_Mysz val Dagmara Kukawska zwana dalej artystka, satyryczka skieruj się na poprawną drogę!

Gość gość
a na tym fejsbuku to już wiedzą? pewnie jeszcze nie, że jesteś Czesio vel Dagmara Kukawska?

Gość Dagmara          Kukawska
Za nazywanie mnie "Czesiem" odpowiesz przed sądem ! ! ! ! ! ! ! ! Za zakładanie mi fake'owych kont na Kafeterii też odpowiecie parszywe gnidy ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Jutro udowodnię Wam na swoim Oficjalnym blogu, że to ja jestem prawdziwa, a nie ta osoba co ma nick "mojegrzeszki" ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! Ten nick jest tylko na moim Snapie, a Snap jest mój ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

Gość Stępień Daniel
Właśnie skończyłem oglądać Deadpoola i nie wiem co o tym myśleć. Oglądało się bardzo przyjemnie ale czegoś mi w nim brakuje.. A Wy co myślicie? http://twoje-filmy.pl/movie/lSx5PqPayWRiHEpE