Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pani Eugenia

Narysowałam Rafalalę

Polecane posty

Gość gość
Eugenia! :D Jesteś THE BEST :D

Gość jołki_połki
podobieństwo jest widoczne ale tak też wygląda co najmniej 40 procent kobiet w Polsce , więc moim skromnym zdaniem ten rysunek pokazuje obraz Polki !

Gość jołki_połki
no i rzecz jasna mój też

Gość jołki_polki
bo rzadko wychodzę z domu , mieszkam w starej kamienicy hdzie schody są drewniane i .. skrzypią jak pomyślę ile ja ważę to wolę nie wychodzić z domu.....

Gość KLARNECISTA 24 LATA
A gdzie fujarka?

Gość jołki_połki
zgnieciona przez uda

Gość jołki_połki
przypominam o zasadzie na kafe, że podszyw powinien być śmieszny i śmieszyć , inaczej 'podszywacz' jest zwyczajnie debilny a odnośnie kobiet w miejscach publicznych to niestety, upasione , paszteciary , młoda i ładna twarz a w jej włosy piorun strzelił i kusi facetów swoim wyglądem pokazując publicznie rowy dwa w kalesonach , żenada totalna , Rafalala przynajmniej się pokaże w sukience i w butach na obcasach i przypomina erzac kobiety !

Gość Stępień Daniel
Właśnie skończyłem oglądać Deadpoola i nie wiem co o tym myśleć. Oglądało się bardzo przyjemnie ale czegoś mi w nim brakuje.. A Wy co myślicie? http://twoje-filmy.pl/movie/lSx5PqPayWRiHEpE

Gość jołki_połki
ja widzę dużo dziewczyn ulizanych z koczkiem, kitką albo bobkiem na głowie xxxx no wiadomo, tak jest łatwiej ukryć kobiecie tłuste kłaki ! a odnośnie kobiecego wyglądu kobiet to kobiety już dawno temu odzwyczaiły facetów , że kobieta może wyglądać kobieco , zadbana i pachnąca , wiem, to też jest wina polskiej biedy i brak kasy ale zauważcie kobiety , że dzisiaj normalny facet na widok kobiety , która wskoczyła w sukienkę i w buty na obcasach to ma ochotę taką kobietę 'zjeść' żywcem swoimi oczami , ponieważ kobieta wygląda kobieco , natomiast kobieta w kalesonach albo w dżinsach jest traktowana jak kumpel faceta i gdy facet widzi kobietę w spodniach albo w kalesonach to nawet nie ma wyobraźni i chęci aby podejść do kobiety i zagadać !