Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy sa faceci dla ktorych skromna dziewczyna moze byc seksowna

Polecane posty

Gość gość

czy potrafia dostrzec kobiete w nieco niesmialej dziewczynie, ktora nie podaje wszystkiego na tacy :P taka niepozorna, a w lozku wulkan?

Gość gość
Dla wielu takie są idealne

Gość gość
NUDNA Ja lubie kobiety dojrzale,a nie dziewczynki... Kobiety z pazurem z drapieznym,dzikim wyrazem twarzy.

Gość gość
Skromność wcale nie kłóci się z seksownością, więc jak najbardziej może :)

Gość gość
krowa ktora duzo ryczy malo mleka daje ja jestem zdania, ze wole wiecej robic, a mniej gadac.

Gość gość
Widzisz autorko w kobiecie najbardziej seksowne jest nie to co widać, ale to czego nie widać i trzeba się tego domyślać.

Gość gość
Ja sądzę że obojętnie jaka dziewczyna ważne jest by OBOJE byli szczęśliwi w związku bo wtedy trwa najdłużej taki związek.

Gość gość
Moja dziewczyna jest skromną, cichą i spokojną kobietą, a w łóżku demon... choć przyznaję że trochę to trwało zanim mi w pełni zaufała i się otworzyła, ale mi akurat to nie przeszkadzało, bo sam potrzebuję czasu, tak więc idealnie się dobraliśmy i oboje jesteśmy nieźle "zboczeni" :)

Gość gość
O ile faktycznie jest skromna na zewnątrz i dla otoczenia, a w zbliżeniu zrzuca wszelkie zahamowania to tak. Takie połączenie jest zabójcze.

Gość gość
Ludzie cisi, spokojni o bardziej introwertycznej naturze żyją marzeniami i fantazjami, dość często są bardzo czułymi świetnymi kochankami tylko muszą zaufać partnerowi, gdy zaufają to potrafi wyjść z nich szatan i będą chcieli zrealizować swoje fantazje :)

Gość gość
wyłącznie...