Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do ludzi z iphonami (pisanie za moimi plecami?)

Polecane posty

Gość gość

Hej, ostatnio przestałam tak bardzo ufać mojemu narzeczonemu. Mniejsza o co poszło. On ma 5s, ja niestety starszy model i nie mam tego iOS 9. Wiem, że tam przy przesunieciu ekranu wyskakuje Szybkie wyszukiwanie i sugestie siri odnośnie kontaktów i aplikacji. No i zawsze wydawało mi się, że to są ostatnio/ najczęściej używane. Dzisiaj patrzę w jego telefon, a tam wyskoczyła jego była. W wiadomosciach ani w połączeniach nie widniała, ale co to za problem usunąć. Zrobiłam mu awanturę, a ten zrobił ze mnie idiotkę, że wyświetlają się tam też kontakty od tak. Że z tą ex nie gada w ogóle, z jakimś kolegą gadał parę miesięcy temu, a ze się wyświetliło to nie jego wina. No i tak mną zakręcił, że poczułam sie głupio i go przeprosiłam. Spytalam swojego brata, który też ma ten model telefonu o to samo. On z kolei mi pokazał, że u niego wyświetlają się kontakty ostatnio używane i faktycznie miał nawet smsy zapisane od tych wszystkich osób. Czy narzeczony pisze za moimi plecami czy zrobilam z siebie idiotkę?

Gość gość
Halo :(