Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Odkrywca cudownych terytoriów

Jak zdejmujecie Jej majtki?

Polecane posty

Gość Odkrywca cudownych terytoriów

Ja: Po pierwsze: powoli. Chwilo trwaj! Po drugie: Ona przeczuwając wydarzenia, nakłada majtki miękkie i trochę za duże. Takie "ze starszej siostry". Najpierw oboje na stojąco. Ja "tańczę", chodzę wokół Niej, a także i Ją obracam. Najpierw dłonie zdala od majtek. Delikatnie muskają brzuszek, plecki i uda. Potem muskanie majtek. To było kiedyś zaskakujące, że tak przyjemne jest drapanie poprzez majtki. Jej ciała nigdy nie drapałem, ale przez majtki? O tak, i to w samo sedno! Delikatnie. "Poprawianie" majtek. Złapawszy je "szczypami" palców w 2 odległych od siebie miejscach, przeciągam je to w jedną, to w drugą stronę. Żeby się ocierały o Jej ciałko. W końcu przeciągam je tak chytrze, że przeciągana fałda zanurza się w samą szparkę i tam się ociera. Moje dłonie w trakcie kręcenia się wokół majtek, zaczynają "popełniać pomyłki", przekraczać granice, błądzić pod nogawki, ale zdała od szparki, która już zaczyna tęsknić. Przyklękam, zaczynam rokować, nawijać górną krawędź na gumkę. Odsłaniam, powoli odsłaniam. Ona już ociera jedno udo o drugie. Zdobyte, odsłonione tereny muskam palcami, całuję. To ważne, gdy milimetr po milimetrze odsłaniam stopniowo srom. Gumka napięta pomiędzy jednym i drugim udem nie dotyka stanu. Tylko moje palce jeżdżące po gumce, dotykające sromu, uświadamiają Jej, co już widzę. W końcu widzę nabrzmiałe, rozchylone, mokre małe wargi sromowe. To już koniec początku, co dale,j to wszyscy wiedzą.

Gość gość
rokować -> rolować stanu -> sromu Smartfon samowolnie "ulepsza" tekst

Gość gość
Ale Ci sie k***a nudzi, pomoz lepiej matce w swieta piwozlopie bez zycia!

Gość gość
Do 14:41 Razi cię erotyzm na forum erotycznym? Nie atakujesz tych, którzy z siostrami, matkami, na 20 batów, z fujarą w kale i podobnych "normalnych" miłośników seksu, a rozwściecza cię ktoś uwielbiający seks NAPRAWDĘ normalny? A mógłbyś się nie wpieprzać w cudze przygotowania do Świąt? Żona i Córka wygoniły mnie z kuchni i to także jest normalne w gorączce przygotowań! A tak przy okazji: ja mogę w jednej notce sobie pisać o Świętach i o seksie. I jedno i drugie jest dla mnie radosne i NIE SPRZECZNE!

Gość gość
Ale to glupie

Gość nie mogę się zalogowaać
Jak to jak ? Normalnie, przecież nie przez głowę. :O Ludzie to naprawdę mają problemy 💤

Gość nie mogę się zalogowaać
A jak się dobrze podkręci, to same z majtek wyskakują. {śpioch}

Gość gość
miekkie gacie po starszej siostrze? CO KURWA

Gość gość
> gość dziś > Ale to glupie Ja też czasem mówię: DLACZEGO głupie. Bez tego taka opinia to śmieć. Tak to nawet najgorszy idiota może powiedzieć, skoro bez uzasadnienia. x x > GośćM dziś > Zebami Te ostateczne zdjęcie też czasem robię zębami. Można różnie, a nie pisałem, bo to wydało mi się mało interesujące x x > dziś > Jak to jak ? Normalnie, przecież nie > przez głowę. Ludzie to naprawdę > mają problemy To przecież nie problem, ale jakaś, jedna z wielu prób uatrakcyjnienia seksu. Podobnie ludzie często pichcą jakieś smakowite jedzonko wcale nie z powodu problemu. A ty jesz wyłącznie kiełbachę z chlebem? x x > dziś > A jak się dobrze podkręci, to same z > majtek wyskakują. {śpioch} Wiadomo, że mogą same wyskoczyć. Często tak wolą. Ale chyba pozwalasz ludziom na różnorodność? x x > gość dziś > miekkie gacie po starszej siostrze? > CO K**WA Słowa gacie użyłbym raczej wobec bielizny zaniedbanego chłopiny, a nie atrakcyjnego ciuszka ślicznej Dziewczyny. Miękkie z powodów praktycznych. Aby dało się nimi łatwo, delikatnie "manipulować". Nie "po starszej siostrze", a "JAK po starszej siostrze" = zwyczajowe opisanie zbyt luźnej części ubrania. x x x Jestem zaskoczony, że musiałem zająć się tłumaczeniem tak prostych rzeczy, jak dzieciakom. A myślałem, że na forum erotycznym napotkam właśnie na "smakoszy" seksu, którzy opiszą własne, ciekawsze od moich, sposoby pozbawiania Dziewczyny majteczek. Fora to przecież miejsca wymiany doświadczeń.