Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Odkrywca cudownych terytori贸w

Jak zdejmujecie Jej majtki?

Polecane posty

Go艣膰 Odkrywca cudownych terytori贸w

Ja: Po pierwsze: powoli. Chwilo trwaj! Po drugie: Ona przeczuwaj膮c wydarzenia, nak艂ada majtki mi臋kkie i troch臋 za du偶e. Takie "ze starszej siostry". Najpierw oboje na stoj膮co. Ja "ta艅cz臋", chodz臋 wok贸艂 Niej, a tak偶e i J膮 obracam. Najpierw d艂onie zdala od majtek. Delikatnie muskaj膮 brzuszek, plecki i uda. Potem muskanie majtek. To by艂o kiedy艣 zaskakuj膮ce, 偶e tak przyjemne jest drapanie poprzez majtki. Jej cia艂a nigdy nie drapa艂em, ale przez majtki? O tak, i to w samo sedno! Delikatnie. "Poprawianie" majtek. Z艂apawszy je "szczypami" palc贸w w 2 odleg艂ych od siebie miejscach, przeci膮gam je to w jedn膮, to w drug膮 stron臋. 呕eby si臋 ociera艂y o Jej cia艂ko. W ko艅cu przeci膮gam je tak chytrze, 偶e przeci膮gana fa艂da zanurza si臋 w sam膮 szpark臋 i tam si臋 ociera. Moje d艂onie w trakcie kr臋cenia si臋 wok贸艂 majtek, zaczynaj膮 "pope艂nia膰 pomy艂ki", przekracza膰 granice, b艂膮dzi膰 pod nogawki, ale zda艂a od szparki, kt贸ra ju偶 zaczyna t臋skni膰. Przykl臋kam, zaczynam rokowa膰, nawija膰 g贸rn膮 kraw臋d藕 na gumk臋. Ods艂aniam, powoli ods艂aniam. Ona ju偶 ociera jedno udo o drugie. Zdobyte, ods艂onione tereny muskam palcami, ca艂uj臋. To wa偶ne, gdy milimetr po milimetrze ods艂aniam stopniowo srom. Gumka napi臋ta pomi臋dzy jednym i drugim udem nie dotyka stanu. Tylko moje palce je偶d偶膮ce po gumce, dotykaj膮ce sromu, u艣wiadamiaj膮 Jej, co ju偶 widz臋. W ko艅cu widz臋 nabrzmia艂e, rozchylone, mokre ma艂e wargi sromowe. To ju偶 koniec pocz膮tku, co dale,j to wszyscy wiedz膮.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
rokowa膰 -> rolowa膰 stanu -> sromu Smartfon samowolnie "ulepsza" tekst

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale Ci sie k***a nudzi, pomoz lepiej matce w swieta piwozlopie bez zycia!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do 14:41 Razi ci臋 erotyzm na forum erotycznym? Nie atakujesz tych, kt贸rzy z siostrami, matkami, na 20 bat贸w, z fujar膮 w kale i podobnych "normalnych" mi艂o艣nik贸w seksu, a rozw艣ciecza ci臋 kto艣 uwielbiaj膮cy seks NAPRAWD臉 normalny? A m贸g艂by艣 si臋 nie wpieprza膰 w cudze przygotowania do 艢wi膮t? 呕ona i C贸rka wygoni艂y mnie z kuchni i to tak偶e jest normalne w gor膮czce przygotowa艅! A tak przy okazji: ja mog臋 w jednej notce sobie pisa膰 o 艢wi臋tach i o seksie. I jedno i drugie jest dla mnie radosne i NIE SPRZECZNE!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale to glupie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie mog臋 si臋 zalogowaa膰
Jak to jak ? Normalnie, przecie偶 nie przez g艂ow臋. :O Ludzie to naprawd臋 maj膮 problemy 馃挙

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nie mog臋 si臋 zalogowaa膰
A jak si臋 dobrze podkr臋ci, to same z majtek wyskakuj膮. {艣pioch}

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
miekkie gacie po starszej siostrze? CO KURWA

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
> go艣膰 dzi艣 > Ale to glupie Ja te偶 czasem m贸wi臋: DLACZEGO g艂upie. Bez tego taka opinia to 艣mie膰. Tak to nawet najgorszy idiota mo偶e powiedzie膰, skoro bez uzasadnienia. x x > Go艣膰M dzi艣 > Zebami Te ostateczne zdj臋cie te偶 czasem robi臋 z臋bami. Mo偶na r贸偶nie, a nie pisa艂em, bo to wyda艂o mi si臋 ma艂o interesuj膮ce x x > dzi艣 > Jak to jak ? Normalnie, przecie偶 nie > przez g艂ow臋. Ludzie to naprawd臋 > maj膮 problemy To przecie偶 nie problem, ale jaka艣, jedna z wielu pr贸b uatrakcyjnienia seksu. Podobnie ludzie cz臋sto pichc膮 jakie艣 smakowite jedzonko wcale nie z powodu problemu. A ty jesz wy艂膮cznie kie艂bach臋 z chlebem? x x > dzi艣 > A jak si臋 dobrze podkr臋ci, to same z > majtek wyskakuj膮. {艣pioch} Wiadomo, 偶e mog膮 same wyskoczy膰. Cz臋sto tak wol膮. Ale chyba pozwalasz ludziom na r贸偶norodno艣膰? x x > go艣膰 dzi艣 > miekkie gacie po starszej siostrze? > CO K**WA S艂owa gacie u偶y艂bym raczej wobec bielizny zaniedbanego ch艂opiny, a nie atrakcyjnego ciuszka 艣licznej Dziewczyny. Mi臋kkie z powod贸w praktycznych. Aby da艂o si臋 nimi 艂atwo, delikatnie "manipulowa膰". Nie "po starszej siostrze", a "JAK po starszej siostrze" = zwyczajowe opisanie zbyt lu藕nej cz臋艣ci ubrania. x x x Jestem zaskoczony, 偶e musia艂em zaj膮膰 si臋 t艂umaczeniem tak prostych rzeczy, jak dzieciakom. A my艣la艂em, 偶e na forum erotycznym napotkam w艂a艣nie na "smakoszy" seksu, kt贸rzy opisz膮 w艂asne, ciekawsze od moich, sposoby pozbawiania Dziewczyny majteczek. Fora to przecie偶 miejsca wymiany do艣wiadcze艅.

Udost臋pnij ten post