Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Intymne pytanie do Panów

Polecane posty

Gość gość

Z jaką częstotliwością zaspokajacie sie samemu? I czy 14 latek moze juz zacząć, czy to raczej za wcześnie? kiedy wy zaczynaliście? Ps. Nie jestem żadnym pedofilem :) tylko mamą 14 latka, chciałabym wiedzieć co nieco na ten temat, na co sie przygotować, czego sie spodziewać.

Gość gość
Daj dziecku prywatność i nie wchkdź w jego ręczne sprawy ;-)

Gość gość
Zaczynam sie powoli martwić, bo z jego opowieści wynikało ze jeden chłopak odludek w klasie mojego syna podobno 'walił konia' pod ławką. Słyszałam tez troche o uzależnieniach od masturbacji, jesli w to wejdzie to będzie problem, więc jestem zaniepokojona.

Gość suka69
Zrób mu loda z połykiem na pewno się ucieszy.

Gość gość
Czy nawet tutaj musza pojawiać sie zgryźliwe komentarze? Zwyczajnie się pytam, chcę dla niego jak najlepiej, czy to takie trudne do zrozumienia?

Większość znajomych zaczynała w wieku od 11-16 lat, w wieku nastoletnim kilka razy dziennie. Do czego chcesz się przygotowywać?

Gość gość
Chciałabym po prostu dowiedzieć sie czegoś i wiedzieć, jak rozpoznać ewentualne nieprawidłowości, czy to co robi jest normalne czy nie. Jeszcze go nie przyłapałam.

Gość lodziara30
Lepiej niech się masturbuje niż ma zgwałcić jakąś kobietę.

Gość gość
Nic gorszego niż matka która wcina w sprawy intymne syna. Zostaw chłopaka będzie ci za to wdzięczny w przyszłości. A propos, ojca nie ma do tych rzeczy? Jak nie to w internecie się nauczy. Pozdro

Help hilfe aiuto hjelp pomocy ratunku! Żebram i proszę o kasę! Zbieram na chleb! Przelej mi 5 zł na to konto bankowe: 68 1020 5558 0000 8102 3140 1361 Doładuj mi numer telefonu pre-paid w Orange 797802798 Dziękuję za pomoc! Pozdrawiam! Thank You! Danke! Merci! Dziękuję!

Gość gość
Nie ma nieprawidłowości. Masturbacja to naturalne zaspokajanie napięcia w tym wieku. No chyba ze wolisz żeby rozladowywal swój popęd w ramionach kobiety.

Gość gość
Nie rozumiem oburzenia :o ja po prostu sie martwię o niego, jest to moje jedyne dziecko i chciałabym jak najlepiej. To chyba logiczne? Z ojcem nie utrzymujemy kontaktów, a w internecie 'specjaliści' rownież nie sa najlepsi.

Gość gość
po co pytasz na forum ? od tego sa specjaliści

Gość gość
Jak to po co? Po to jest pytanie, zeby odpowiadać ;)

Gość gość
Kobieto, kup sobie kota albo chociaż chomika i przestań zajmować się masturbacją 14 latka, to NIE TWOJA DZIAŁKA i nie wcinaj się w to, Da sobie chłopak radę jak każdy.

Gość gość
"Nie rozumiem oburzenia pechowiec.gif ja po prostu sie martwię o niego, jest to moje jedyne dziecko i chciałabym jak najlepiej. To chyba logiczne? " logiczne jest, że pytasz o to specjalistę od tych spraw jeżeli faktycznie jest tak jak napisałaś, w innym przypadku należy uznać iż po prostu lubisz słuchać takich historii

Gość pijana69
Zamiast martwić się o niego pomóż mu się rozładować swoją ręką czy ustami.