Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Etiaxil przestał działać! :O Inne sposoby?

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z poceniem się, a bardziej z mega nieprzyjemnym zapachem spod pach. Na początku używałam antidralu (po około miesiącu nic nie dawał) wiec zainwestowałam w etiaxil i tak używam go już od jakiś 2 lat (raz na tydzien). Bylo super ale niestety stało się to samo co z antidralem i wiem ze to może być spowodowane tym ze organizm bądź skora się przyzwyczaiły ale nie mogę zrobić sobie przerwy bo nic innego na mnie nie działa a wiadomo ze "śmierdzenie" nie jest niczym przyjemnym :/ Macie może jakieś inne sprawdzone specyfiki bądź sposoby na pozbycie się/ zniwelowanie tego okropnego zapachu?

Gość gość
Może ałun?

Gość gośćkarola
no właśnie u mnie ten Ałun naturalny się sprawdza najlepiej, zamówiłam go ze strony http://www.topdrogeria.pl/ nie czuję już, że śmierdzę no i nie ma aluminium, a wiecie lub nie wiecie ale potwierdzone jest badaniami, że przyczynia się ono to powstawania raka piersi niestety.

Gość gość
Kity i obietnice. Też tak miałam i jedyne co pomoglo to Electro Antiperspirant. Na pocenie: - kawa - alkohol - nadczynnosc tarczycy - objaw chłonniaka złosliwego - za ciepło w pokoju - menopauza - niektórzy (ok. 10% ludzi) tak mają Jak zatrzymać pocenie? 1. Nie znam innego sposobu jak Electro Antiperspirant 2. Inni tylko obiecują, Electro Antiperspirant działa 3. Moje życie było zamknięte w jednym pokoju, wlasnie przez pocenie, Electro Antiperspirant zmienił moje życie 4. Terapia zdrowa, nieinwazyjna, bezpieczna, niemal dla każdego 5. Electro Antiperspirant 6. Electro Antiperspirant 7. Próbowałam wszystkiego, tylko Electro Antiperspirant mi pomógł 8. Electro Antiperspirant nie ma żadnej chemii, żadnych skutków ubocznych 9. Electro Antiperspirant nie powoduje pocenia na innych miejscach 10. Electro Antiperspirant zatrzymuje pracę gruczołów potowych, blokersy zatykają tylko ujścia z gruczołów 11. Nie podrażnia ciała, dzieci od 6 roku życia mogą stosować Electro Antiperspirant 12. Jak ktos zna lepszy sposób na pocenie jak Electro Antiperspirant to spalę sie ze wstydu.....