Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość23

Objawy wczesnej ciazy

Polecane posty

Gość gość23

Witam. Dziewczyny szukam pomocy. Wiem że muszę zrobić test ale na razie jeszcze się wstrzymam. Chciałam się poradzić doświadczonych kobiet które były już w ciąży. Mianowicie w dzień owulacji podejrzewam że właśnie to było wtedy bo miałem ból brzucha rozgrywający jak to właśnie mniewam przy owulacji oraz śluz plodny. W ten sam dzień odbylam stosunek bez zabezpieczenia. Dwa dni później dostałam jednodniowego plamienia. Kolor brązowy a raczej śluz zabarwiony na brązowo. Nie było tego dużo. Od tematego czasu strasznie boli mnie żołądek. Po wypiciu alkoholu dzień później rzyglam jak kot. I cały czas mam mdłości. Na ciążę to raczej za wcześnie. Piersi w tym cyklu o dziwo nie bolą mnie wgl tylko od wczoraj tj dzień przed terminem okresu zaczęły być wrażliwe na dotyk tylko sutki i dziwny rwacy ból od strony lewej pachy. Gdzieś od ok 10 dni mam cały czas biały ciagnacy się śluz jakbym miała cały czas dni plodne. Nie wiem co myśleć proszę o jakąś poradę czy spotkalyscie się z takimi objawami w czasie bardzo wczesnej ciazy?

Gość gość
Podnosze...:-)