Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

adaptacja budynku gospodarczego na mieszkalny

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Witam,mam pytanie . Chcemy z m臋偶em zrobi膰 dom budynku ktory byl wczesniej obor膮 , budynek ma super fundamenty i nie jest stary bo zaledwie 10 lat, czy trzeba rozbiera膰 艣ciany czy nie koniecznie? Nie bsrdzo wiemy co robic poniewaz niektorxy mowia ze tak inni ze nie .

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
ojej to brzmi troch臋 strasznie. ja zastanwiam si臋 nad adaptacj膮 strychu. mieszkamy w te艣ciami i troch臋 ciasno w tym domu, a strych ma jakie艣 60 metr贸w, wie膰 w sumie to jak ca艂kiem spore mieszkanie. dla nas i c贸reczki spokojnie by miejsca starczylo. macie moze jakie艣 do艣wiadczenia w tym temacie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
u nas sypilanie sa na poddaszu i bardzo przytulnie to wygl膮da

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
my par臋 lat temu robili艣my adaptacj臋 poddasza a projekt zam贸wili艣my u tego architekta http://www.pracowniaprojektowawroclaw.pl. Ta pracownia ma na koncie sporo tego rodzaju inwestycji, w tym adaptacji na cele mieszkalne i biurowe. Maj膮 bardzo ciekawe a przede wszystkim praktyczne pomys艂y.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hostka
witam, ja z takim samym tematem ;-) tylko moze ktos sie orientuje ile wyniesie adaptacja tak ale tylko zgloszenie ze remont budynku , to jest stare pomieszczenie gospodarcze , obecnie jest tam wymieniony dach , ale ogolnie trzeba by wszystko zrobic , podlogi , okna nowe , poniewaz kiedys byla to stajnia ale mala , ale przez ostatnie 40 lat nie bylo tam zwierzat , prad moge pociagnac od domu rodzicow , nawet jest tam podlaczone do 1 pomieszczenia ale dalej nie , takze ktos moze sie orientuje w jakiej kwocie by sie zamknal remont takiego czegos ? i ewentulany projekt moze ktos ma przykladowy , ? niestety nie mam zdjecia tego budynku obecnie , z gory dziekuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hostka
przychodzi mi na e-mail powiadominie o odpowiedzi na moj post ale klikam i nic nie widze , moze mi ktos wyjasnic o co chodzi ? mam takich powiadomien juz 4 ale nie widze odpowiedzi

Udost臋pnij ten post