Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość On89

Dlaczego dziewczyny nie chcą pisać z zajętym?

Polecane posty

Gość On89

Poznałem pewną dziewczynę na czacie, fajnie się nam pisało więc wymieniliśmy się nr gg i tak przez następne dwa tyg. wszystko było okey. Nawet jej nie podrywałem, byłem dla niej miły aż w końcu powiedzieliśmy sobie o naszym życiu osobistym i gdy dowiedziała się że mam kogoś( związek) nagle klimat się ochłodził, potem nie odzywała się przez dwa dni i dzisiaj dostałem wiadomość że myślała że jestem wolny i nie ma sensu dalej pisać. To już nie można sobie zwyczajnie popisać z płcią przeciwną? Najlepsze jest to że ona też ma kogoś, dlatego nie rozumiem takiego zachowania.

Gość gość
ale po co ma z Toba pisac? niby do czego ma to zmierzac? przeciez juz masz z kim rozmawiac

Gość gość
Może się zauroczyła i kiedy okazało się, że jestes w zwiazku, nie chciała tego dalej ciągnąć.

Gość On89
Dobra, ale ona też ma kogoś. Ją usprawiedliwiacie bo dowiedziała się że jestem w związku, a ja to niby co?

Gość gość
Bo sa madre, nie chca robic przykrosci swojemu facetowi ani próżnej nadziei konkurentowi. Jasne?

Gość gość
No moze cos czuje i miala nadzieje ze zlapie kogos nowego to rozstanie się z obecnym? A może dla niej takie pisanie by pisać jest bez sensu. Szkoda czasu jej moze? Zapytaj.

Gość gość
A po co piszesz z obcymi babami? Sobą sie zajmij i swoją babą

Gość On89
gość 20:22 Więc czemu zaczęła ze mną pisać skoro nie chciała robić przykrości swojemu facetowi? Nie rozumiem zachowania kobiet. Wychodzi na to że kobieta zajęta może sobie flirtować...

Gość On89
gość 20:27 Nie wiedziałem że rozmowy z innymi osobami są zabronione. Swoją babą się dobrze zajmuje i jak pisałem wcześniej, nie podrywałem jej.

Gość gość
Powiedz jej ze Ty nie robisz problemu z tego ze jest zajęta, wiec dlaczego ona robi? Zapytaj się jej czy szuka kochanka czy cichego sponsora czy jak?

Gość gość
Taaa i napisz jeszcze ze Twoja baba wie ze sobie pisujesz internetowo z innymi babami :O 🖐️

Gość gość
gość 20.40 Moja baba podczas pięcioletniego związku już dwa razy spotkała się z obcymi typami, dlatego nie widzę nic złego w tym że sobie z kimś piszę/pisałem.

Gość On89
To był mój post powyżej.

Gość gość
bo to strata czasu?

Gość On89
Sam/Sama jesteś strata czasu.

Gość gość
jak ci sie nudzi to pogadaj z kolega jestes niedojrzaly