Karo1464 0 Napisano Marzec 26, 2016 Witam :) Zacznę od tego, że od pewnego czasu (3 styczeń) postanowiłam diametralnie zmienić swoje życie, począwszy od ćwiczeń kończywszy na diecie. Doszłam do wniosku, że chce o siebie zadbać ! Zaczęłam z wagą 61.5 przy 171cm, może to odpowiednia waga,lecz ja chce lepszej figury.. Po prawie 3 miesiącach z dumą mogę powiedzieć, że waga spadła do 57.5 . Zmieniłam nawyki żywieniowe, zaczęłam regularnie ćwiczyć, chodzić na siłkę, zmieniło się ciało. Niestety nie jest tak idealne, wiadomo potrzeba czasu ale od pewnego czasu wgl nie mam motywacji do ćwiczeń, nie chce mi się zdrowo gotować, do tego dzisiaj zjadłam pół blachy ciasta . Jedząc 5, niewielkich posiłków dziennie jestem non stop głodna. Może jakieś motywacje, rady ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 26, 2016 sa swieta, kademu nalezy sie pofolgowanie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karo1464 0 Napisano Marzec 26, 2016 Może i racja ale boję się, że dosyć szybko może wystąpić efekt jojo ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 26, 2016 to po swietach restrykcyjna dieta i z glowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karo1464 0 Napisano Marzec 26, 2016 Chyba to będzie najlepsze wyjście, bez wyrzutów sumienia będę normalnie jeść ale po świętach zabieram się do roboty ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach