Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

StachaNowak123

Wstydliwy problem

Polecane posty

Cześć wszystkim :) Od dłuższego czasu męczy mnie nieco dziwaczny problem. Chodzi o to, że wstydzę się wypróżniać kiedy ktoś jest w domu. "Rozprasza" mnie każdy hałas, irytuje mnie fakt, że ktoś mógłby wiedzieć w jakim celu poszłam do toalety. Zazwyczaj załatwiam się gdy nikogo nie ma w domu, ale to dosyć żenujące czekać, aż wszyscy opuszczą mieszkanie, żeby móc się wypróżnić. Wiem, że takie przetrzymywanie może mieć konsekwencje zdrowotne, często mam zaparcia, boję się hemoroidów. Nie wiem jak sobie z tym problemem poradzić, nikomu o nim nie mówiłam, ponieważ się wstydzę. Spotkał się ktoś z was z tym problemem? Czy powinnam udać się do lekarza? Mam 17 lat, może więc jest to przejściowe? Proszę o poważne odpowiedzi.

Gość Xxxk
Jesli piszesz to na powaznie- chociaz przeszly mi przez glowę mysli, ze to prowokacja No ale odpowiem. Mysle,ze najpierw powinnas popracowac nad relacjami ze swoim najblizszym otoczeniem, co jak co,ale jak slabe trzeba miec poczucie bezpieczenstwa w wlasnym domu, ze sie spokojnie wysrac nie idzie? Nigdy nie powiedzialas, zaraz wracam,ide kupe? No dziewczyno, myslisz ze oni tego nie robia? Problem siedzi w Twojej glowie,tylko i wylacznie . pozdro, mam nadzieje ze przestaniesz robic problemy tam gdzie ich nie ma

Gość gość
Gdybyś piła nasienie lnu ciepłe i mocno gęste to nie musiała byś się skupić bo byś bez problemu oddala stolec. Pozdrawiam.

Nie, nie jest to żadna prowokacja . Wiem, że siedzi to w mojej głowie. Bardzo uprzykrza mi to życie, dlatego dziękuję, za wszystkie odpowiedzi :)

Gość gość
Take dlugo robisz palcowe w lazience ze juz myslisz ze kazdy wie ze idziesz sobie wkladac palce do c**y, Dam ci rade jak bedziesz szla srac to krzyknij glosno zeby wszyscy slyszeli "IDE KURWA SRAC A NIE SAMOGWALCIC"

Gość gość
jak już wylatuje kupka czy siku to w tym samym czasie spłukuj wodę , to samo w miejscach publicznych i nikt nie wie co tam robisz bo słychać tylko wodę