Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mezczyzni szybko mi sie nudza!

Polecane posty

Gość gość

Chyba zostane zawsze sama... mezczyzni szybko mnie nudza. Mam wielu kumpli, ale co innego spotkac sie na piwo, a co innego byc z kims przez cale zycie. Mialam kiedys przyjaciela, ktory mial podobny problem. Jest z tego powodu od lat singlem, mimo ze jest przystojny, ma swietna prace, duzo podrozuje po swiecie. Ma ktos podobnie?

Gość gość
może sama jesteś nudna i roszczeniowa

Gość gość
mam podobnie dlatego wiem, ze będę sama, mam już 30 lat i raczej mi się nie odmieni

Gość gość
Mało jest wartościowych ciekawych ludzi którzy potrafią być szczerzy. Szczerość to podstawa każdej relacji. Bez szczerości i szacunku to są tylko spółki do naplodzenia dzieci i świadczenia sobie usług seksualnych

Gość gość
dziś w tym problem że kobiety nie lubią szczerych ludzi, wolą być oszukiwane dla lepszego samopoczucia

Gość gośćautorka1
14:30 sama jestem bardzo szczera i tego samego oczekuje od mezczyzn, nie znosze falszu

Gość gość
mam to samo.

Gość przerost tresci nad forma
w tym problem że kobiety nie lubią szczerych ludzi, wolą być oszukiwane dla lepszego samopoczucia >>dokładnie kobieta lubi być w oczach faceta zawsze naj i łyka te wszystkie komplementy jak pelikan. to że dla ciebie 995 jest nudnych nie oznacza że oni są nudni tylko po prostu dla siebie wzajemnie jesteście nudni, nie każdy z kązdym ma o czym gadać godzinami trzeba mieć podobną osobowośc nie wiem jak to nazwać.

Gość gość
Jestem dosc specyficzna osoba i lubie ciagle poszerzac horyzonty. Zgadzam sie, ze na pewno znajda sie kobiety dla ktorych ci mezczyzni beda interesujacy. Ja lubie podrozowac, uprawiac sporty, chcialabym miec mezczyzne, ktory by za mna nadazyl. Ktory nie tylko by ze mna pobiegal, pogral w tenisa, potrafil spontanicznie wyjechac gdzies na weekend z plecakiem, ale z ktorym rowniez moglabym porozmawiac na kazdy temat. Intelekt to wedlug mnie najseksowniejsza czescu plci przeciwnej.

pełno jest takich osób jak się reklamujesz. często jednak reklama nie idzie w parze z rzeczywistością.

Gość gość
Kobiety też się nudzą. Dlatego trzeba mieć kilka na zmianę.

Gość gość
Ja sie nie reklamuje, bo tu nikogo nie szukam. Jesli nie wierzysz, ze istnieja aktywne kobiety to nie moj problem. Przypuszczam, ze sam jestes przecietnym mezczyzna nie majacym zbyt wiele do zaoferowania potrafiacym tylko narzekac. Tacy mnie nie interesuja, bo jest ich zbyt wielu :o

Gość gość
Ja tez tak mialam, az spotkalam odpowiednia... kobiete :) Juz 3 lata razem i sie z nia nie nudze. Ogolnie panowie prezentuja nizszy poziom niz panie, pozostali w tyle- intelektualnie, fizycznie, czasem tez materialnie. Przykre.

Gość gość
Do 14:07 a ja mam Dopiero 38 lat I czuje ze zycie dopiero przede mna:) moze przed 40tka kogos wreszcie poznam I czuje ze wlasnie tak bedzie. Przynajmniej bede wiedziec, czy ma dobre geny -lysine, ile zmarszczek, nalogi itp......nie marnowalam zycia na zwiazki, ktore I tak nie maja przyszlosci.....nie w tych czasach. Ludzie ale wy jestescie zalosni. Typowa zasciankowa Polska, po 30 wszyscy sie czuja jak stare dziady.....poracha. Dobrze ze w pl nie mieszkam. Tesknic za krajem, ale nie za ta durna mentalnoscia

wierze napisałem że pełno takich nie widzę aby tak narzekały jak ty. no co ty nie jestem przeciętny jestem brzydki i glupi i waże 200kg lepiej ci ? nie przypominam sobie też aby wyażal zainteresowanie rozkapryszoną malkontentka więc po co mi to piszesz ? znowu aby poczuć sie lepiej :D ? tak myslałem że problem tkwi w tym że widzisz się inaczej niż postrzegają cię inni ale zawsze można innych sprowadzić nieco nizej i poczuc sie lepiej :D powtarzam jeszcze raz to że dla ciebie ktoś jest nudny nie znaczy że jest nudny dla innych i tyle.szukaj podobnych zamiast sie uzalac.

Gość gość
19:30 nie generalizuj, ja rowniez od ponad 10 lat nie mieszkam w Polsce i co z tego. Lubie Polske i kiedy moge bardzo chetnie tu wracam.

Gość gość
To moze wszystkich utylizowac po 30 tce, skoro tacy starzy hehheheh

Gość gość
19:35 nauczyc sie prosze czytac ze zrozumieniem, jesli chcesz sie miec za takiego inteligenta. Przeciez juz pisalam, ze wiem, ze ktos kto mi sie wydaje nudny, moze byc interesujacy dla kogos innego. Przykro mi, ale nie dyskutuje z ludzmi, ktorzy nie potrafiaja czytac ze zrozumieniem :)

Gość gość
a tym bardziej z kims kto obraza innych :)

Gość
ja tez przeważnie szybko sie nudze...:P Jak na razie max parę mies, ale jestem młoda wiec to pewnie dlatego, a w przypadku jednego z dnia na dzień przestało mi zależeć, zaczął mnie nudzić, a jego obecność męczyć-to był mój pierwszy chłopak.:P Teraz wiem ze to po prostu nie bylo "to"-zabiegał o mnie dość długo, często sie spotykaliśmy, lubiłam go, bardzo mi sie podobał,chociaż na początku go olałam i zwracałam uwagę na kogos innego... przez jakiś czas w trakcie naszego związku poczułam coś więcej, myślałam ze go kocham, ale to było tylko zauroczenie-dlatego już w coś takiego nie wierze...jeśli mam z kimś być to tylko jeśli to będzie jak "porażenie piorunem" haahahah :D:P Od razu musi bardzo do siebie ciągnąć dwie osoby.:P Przy drugim tak miałam-zobaczyłam go i potem musiałam sie cofnąć, wrócić żeby go poznać bo nie dałoby mi to spokoju-nigdy mnie nie nudził.:) Jak sie naprawdę zakochasz, a nie będziesz z kimś z rozsądku-bo cie pociąga i go lubisz to myślę ze nie będzie cie szybko nudzić-nawet jeśli będziecie przez chwile rozmawiać tak naprawde o niczym.;)