Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowana132

powiedzieć mu czy nie, że coś do niego czuje?

Polecane posty

Gość zdesperowana132

Trenuje z paroma osobami sport. W tym jest jeden chłopak, trzy lata starszy ode mnie. Ostatniego czasu zaczęliśmy normalnie rozmawiać. Ale są to rozmowy koleżanka kolega. A ja czuję do niego coś więcej. Nie wiem czy mu to powiedzieć, bo on jest przystojny a ja co prawda brzydka nie jestem ale do najładniejszych dziewczyn nie należę. Nie wiem czy mu to powiedzieć bo boję się że mnie wyśmieje albo zacznie ignorować i unikać. A ja już sobie nie radzę z uczuciem które ukrywam. Co robić?

Gość gość
Moim zdaniem jeśli mu ufasz to powinnaś mu o tym powiedzieć. Możesz też przeczekać trochę. Może to zwykle zauroczenie...

Gość gość
Nie mów wprost - zaproś do kina, na pizzę itp.

Gość starszy facet po 35
Nic mu nie mów, ale za to spróbuj stareg wypróbowanego sposobu: przez żołądek do serca. Od czasu do czasu poczęstj go jakimś swoim wypiekiem albo chociaż zrobioną przez siebie kanapką. W ten sposób zwrócisz na siebie jego uwagę

Gość gość
Nie mow!! Ja powiedzialam i bardzo tego zalowalam. To facet ma wyrywac kobiete!!

Gość przerost tresci nad forma
Nic mu nie mów, ale za to spróbuj stareg wypróbowanego sposobu: przez żołądek do serca. Od czasu do czasu poczęstj go jakimś swoim wypiekiem albo chociaż zrobioną przez siebie kanapką. W ten sposób zwrócisz na siebie jego uwagę >>co za bzdura :D v to facet ma wszystko robic a co ma robic kobieta wg stereotypów ? jak facet jest nieśmiały to co wtedy ?

Gość starszy facet po 35
przerost tresci nad forma dziś sama jesteś bzdurną babą. Na mnie to by zadziałało.

takie z ciebie prorok a nie zauważyłeś nawet ze nie jestem babą. od tych ciągłych ciast i posilków to by mnie zemdliło a ty piszesz że to działa bzdura do kwadratu. zresztą gdyby tak bylo to wszystkoe kobiety nie potrafiące gotować byłby same. jakis zarłok z ciebie i patrzysz ze swojej perspektywy.

Gość starszy facet po 35
przerost tresci nad forma dziś takie z ciebie prorok a nie zauważyłeś nawet ze nie jestem babą. xx tak, rzeczywiscie nie zauważyłem ze nie jesteś babą, bo jesteś GŁUPIĄ babą

jeśli ty jestes mądrym 35 letnim facetem to ja chce być głupią babą. dajesz jej rady jak dziecku w przedszkolu poczęstuj go swoja kanapka :D mysle ze każdemu facetowi w twoim wieku ugną się nogi jak kobieta poczestuje go kanapka najlepiej jeszcze taką nadgryziona :D

Gość starszy facet po 35
nie masz pojęcia o prawdziwych mężczyznach

coś mi sie wydaje że twoja definicja prawdziwego to janusz na kanapie sączący piwo i dokarmiany regularnie przez zonę :D wyrozumiała w dodatku która raz na tydzien pozwoli mecz zobaczyć i skoczy po czteropaka do biedry :D

Gość gość
Musisz dawać mu sygnały, robić delikatne podchody itp. Musisz zrobić to tak, żeby to on myślał, że Cię zdobył.

Gość zdesperowana132
Czyli mam mu dawać jakieś znaki że jest dla mnie ważny itd. Ale mu nie mówić o niczym... A jeśli on się niczego nie domyśli albo sam nie zrobi kroku naprzód?

Gość gość
tak dawaj otrzyj sie o niego niby przypadkiem jak kumaty to zajarzy

Gość gość
a jak on sie zachowuje w stosunku co do ciebie

Gość gość
No okej. A jeśli nawet zakazy ale nie będzie mną zainteresowany? Mam o nim zapomnieć?

Gość zdesperowana132
Jak kolega koleżanka jest miły its. Ale nie wiem czy coś do mnie czuje.

Gość gość
Jeśli dasz mu po sobie poznać ze zależy ci na nim w jakiś sposób na pewno zareaguje. Jeśli nie będzie to reakcja jakiej się spodziewasz daj sobie z nim spokój. To nie jedyny facet na świecie :)

Gość gość
Jak spogląda na Ciebie, to się uśmiechaj. Może zaproponuj jakieś wspólne ćwiczenie? Tylko staraj się być naturalna. :)