Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Przestraszona92222

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość Przestraszona92222

Mam wrażenie że jestem w ciąży. Niedawno miałam okres, wykonywałam przed nim 3 testy (wszystkie negatywne, bez nawet cienia drugiej kreski), i w zeszła sobotę też (już po okresie) znowu negatywny. A mam wrażenie że mój brzuch się powiększył jakbym była w ciąży.

Gość gość
W ciazy nie jestes na pewno. Raz testy negatywne, dwa okres. Moze po prostu przytylas?

Gość gość
A ty lobuzie, przytulam

Gość Przestraszona92222
Chciałam dodać że robiłam test ponad tydzień po stosunku, potem ponad 15 dni po 2 kolejne. Potem dostałam okres (i pierwszy raz użyłam tamponów przez co mam wrażenie że to nje był okres). Teraz gdy okres mi się skończył (17.03) zrobiłam test 24.03 i negatywny był oczywiście. Ale ten brzuch który wygląda jak w ciąży mnie bardzo niepokoi

Gość gość
Wykonywałam... Yyyyy??¿?? WTF???

Gość gość
Czego ty chcesz? Trzy testy negatywne w tym jeden po okresie! Brzuch w ciazy to sie w 15 tygodniu dostaje a nie tydzien po okresie.

Gość gość
Nie jestes w ciazy. Kiedy sie o czyms mysli to nagle widzi sie objawy. Ale to niemozliwe u ciebie. Rozne rzeczy ludzie wypisuja ale testy negatywne plus normalny okres wykluczaja ciaze.

Gość gość
Może masz wzdecia? Mam niestety taki problem. Brałam różne leki, chodzę do lekarzy. Mimo to brzuch mam jak balon i często słyszę że jestem w ciąży :(

Gość gość
Też myslalam,ze jestem w ciazy.Mialam typowe objawy...mdlosci,bolace piersi,siatka zyl na piersiach,temp w pochwie 37,6 ,klucie w podbrzuszu itp itd.Robilam test w 24 dc,wyszedl negatywny...pierwsze co sobie pomyslalam to to ze go zrobilam za wczesnie.Dzis dostalam okres dzien przed terminem.Nie mam zamiaru sobie juz glowy zawracac domniemana ciaza.Przyszedl okres znaczy ciazy nie ma.Tobie tez radze nie wmawiac sobie ciazy bo zwariujesz